Ga naar de inhoud

Aquaja kijkt uit naar Interzoo 2022

Aquaja is blij om haar deelname aan de vakbeurs Interzoo 2022 die van 24 tot 27 mei 2022 in Nürnberg (Duitsland) plaatsvindt. Interzoo is de grootste vakbeurs voor de internationale huisdierenindustrie. Sinds jaar en dag is Aquaja een vast gezicht op het event. De beurs biedt de mogelijkheid om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en deze relaties te verstevigen. Interzoo heeft dan ook een groot aandeel in het huidige succes, wat Aquaja wereldwijd realiseert. Ondanks de nog altijd aanwezige Covid-19-prikkels, kijkt Aquaja uit naar haar deelname aan Interzoo 2022.
“Na lang wikken en wegen hebben we besloten om juist wel aanwezig te zijn op Interzoo. We zijn van mening dat dit op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden. Het is voor ons bedrijf de belangrijkste beurs in onze branche en vormt één van de pijlers van het succes wat we nu doormaken”, stelt Danny Janssen, algemeen directeur van Aquaja.

De aanwezigheid van het complete salesteam en de prachtige uitstraling van de stand zullen bezoekers uit de hele wereld weer naar de stand van Aquaja trekken. Nieuwe producten zullen besproken en gedemonstreerd worden en gezamenlijk kunnen nieuwe projecten voor de klant besproken worden. Het leveren van maatwerkoplossingen is één van de voornaamste krachten van Aquaja en dat wordt tijdens Interzoo op stand 342 in hal 1 getoond.

Share