Ga naar de inhoud

ASP introduceert met Nature’s Protection nieuw merk op de Belgische markt

ASP, al meer dan vier decennia een vertrouwde naam in totaalservice voor dierenspeciaalzaken en tuincentra, introduceert nu exclusief het premiummerk Nature’s Protection op de Belgische markt. Dit innovatieve merk voor honden- en kattenvoeding combineert natuurlijke ingrediënten met geavanceerde wetenschappelijke inzichten, wat resulteert in voeding van topkwaliteit die het welzijn van huisdieren garandeert. Nature’s Protection gebruikt uitsluitend premiumingrediënten die duurzaam en ethisch worden geproduceerd. De voeding is rijk aan natuurlijke eiwitbronnen, zoals zalm, witte vis, krill en insectenlarven, en is ontworpen om de vitaliteit en gezondheid van honden en katten niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst te ondersteunen.
Het assortiment van Nature’s Protection bestaat uit 3 exclusieve productlijnen voor zowel honden als katten: Super Premium, Lifestyle en Superior Care. Een opvallende innovatie binnen de Superior Care-lijn is de ‘White Dogs’-referentie, die specifiek is ontwikkeld om bruine traanvlekken op de vacht van witte honden te verminderen.
Nature’s Protection is het paradepaardje van KIKA GROUP, een Litouwse onderneming die meer dan 30 jaar geleden werd opgericht door Janita Januškauskaitė-Plungė, vanuit haar passie voor dieren en haar streven om een positieve impact op hun leven te maken.

Share