Ga naar de inhoud

Nieuwe verpakkingen voor Vitalstyle

Het volledige assortiment voor hond, kat en paard van Vitalstyle wordt in een nieuw jasje gestoken. De eerste variant, Huid & Vacht kattenbrokken, is inmiddels geïntroduceerd en in de komende tijd zal de rest geleidelijk volgen. Om verspilling te voorkomen, zal Vitalstyle wel eerst de stock van haar oude verpakkingen verwerken. De nieuwe uitstraling van de verpakkingen benadrukt nog beter waar Vitalstyle voor staat:
✓ Premium: alleen de hoogste kwaliteit en uitgekiende, effectieve recepturen
✓ Natuurlijk: dagelijkse balans en ondersteuning met 100% natuurlijke producten vanuit de kracht van de natuur
✓ Kennis: vanuit meer dan 55 jaar ervaring
✓ Positief: voor blije en gezonde dieren

De uitstraling van de verpakkingen wordt anders. Zo wordt de houtlook vervangen door een mooie groentint en krijgt elke leeftijds- en gezondheidscategorie een eigen steunkleur. Dat geeft extra duidelijkheid aan het schap: zo is in één oogopslag zichtbaar waar de juiste producten voor de betreffende hond, kat of het paard staan, wat handig is voor zowel vakhandel als consument. Daarnaast kreeg ook het logo een mooie upgrade. Tevens worden enkele formaten van de honden- en kattenbrokken aangepast. Het assortiment Vitalstyle-hondenvoeding krijgt per soort een verpakking van 3 kg, van de grootverpakking van 12 kg blijft de inhoud zoals het is. Bij kattenvoeding blijven de 1,5 kg- en 10 kg-verpakkingen bestaan, die van 4 kg wordt aangepast naar 3,5 kg. In de formaten van de paardenproducten
zijn geen aanpassingen voorzien. Alle producten van Vitalstyle worden gemaakt met respect voor milieu, mens en dier, dus zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen, suiker, zout of chemische conserveringsmiddelen.

Share