Meteen naar de inhoud

Renske Natuurlijke Diervoeding viert 30-jarig jubileum

Renske Natuurlijke Diervoeding viert met trots haar 30-jarig bestaan. Al drie decennia lang heeft Renske Natuurlijke Diervoeding zich toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, gezonde en natuurlijke voedingsopties voor hond en kat, waardoor ze een betrouwbare keuze is geworden voor talloze dierenliefhebbers.

Waar het begon
Het merk Renske Natuurlijke Diervoeding is begonnen als importeur van Engelse merken, maar al snel kwam de familie erachter dat de voeding niet toereikend was.
“Goede voeding speelt zo’n belangrijke rol in zowel gezondheid, uiterlijk, gedrag als prestatie van zowel honden als katten. Daar was nog resultaat te behalen. Als wij als familie ergens voor gaan – of het nu om het fokken, de shows of de voeding gaat – dan gaan we er ook echt voor en duiken we er helemaal in. Als team zijn we leergierig en willen we alles weten. Als iets ons interesseert, dan pluizen we het tot op de bodem uit. Zo is Renske Natuurlijke Diervoeding ontstaan. Puur uit liefde voor onze honden en ook onze katten zijn we niet vergeten”, aldus de familie van den Berg.
Sinds de oprichting in 1993 is Renske Natuurlijke Diervoeding uitgegroeid tot een bekende naam in de branche. Een merk dat staat voor hoogwaardige en natuurlijke voeding voor hond en kat.

Familiebedrijf
Vanaf het begin staan Renske, Jan en Elma van den Berg samen aan het roer van het bedrijf. Samen vormen zij het kloppend hart van het bedrijf. Zij brengen passie, expertise en toewijding naar de voeding van honden en katten.
“Wij zijn trots op onze baanbrekende benadering van diervoeding, met gebruik van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderbouwde formules. Samen zetten we de standaard voor gezonde en evenwichtige voeding voor jouw geliefde hond en kat.”

Blijven innoveren
Renske Natuurlijke Diervoeding introduceert Tetra Pak-verpakkingen in 375 gram-formaat. Hierdoor kunnen hondeneigenaren nu nog meer gemak ervaren bij het voeden van hun geliefde metgezellen. De compacte en handige verpakking is perfect voor kleine en grote rassen én als handige reisverpakking. Het gaat ook voedselverspilling tegen doordat de baasjes ongebruikte porties gemakkelijk kunnen bewaren.

Tetra Pak-verpakkingen staan bekend om hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Ze zijn gemaakt van hernieuwbare materialen en zijn volledig recyclebaar. Door de rechthoekige verpakkingsvorm is het bovendien handiger te vervoeren. Hierdoor ontstaat er minder snel schade tijdens het vervoeren, levert het minder waste op in het schap én levert het een transportefficiëntie op van zo’n 15 tot 20%. Dit past perfect bij de kernwaarden van Renske Natuurlijke Diervoeding, dat zich inzet voor het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van een gezonde planeet voor toekomstige generaties.

Golddust Heal Chhurpi
Daarnaast kondigt Renske Natuurlijke Diervoeding met trots de lancering aan van een nieuwe variant van hun populaire product, de Chhurpi . Deze innovatieve variant is speciaal ontworpen om het welzijn van honden te bevorderen. De Golddust Heal Chhurpi-variant borduurt voort op de succesvolle traditionele Chhurpi en integreert geavanceerde formules en ingrediënten die specifiek zijn geselecteerd om gezondheidsvoordelen te bieden. Hierbij zijn de voordelen van de Golddust Heal-supplementen en de Chhurpi samengevoegd: de natuurlijke eigenschappen van een Chhurpi gecombineerd met de kracht van verschillende kruiden uit de Golddust Heal-supplementen.

De Golddust Heal Chhurpi-variant is er in drie verschillende variëteiten: Vacht & Huid, Spier & Gewricht en Gedrag. Deze Chhurpi’s bieden een scala aan voordelen, waaronder ondersteuning van het immuunsysteem, bevordering van de spijsvertering, verlichting van stress en het bevorderen van een gezonde huid. Daarnaast zorgt het kauwen op een Chhurpi ervoor dat het gebit gezond blijft. De Golddust Heal Chhurpi is bovendien 100% natuurlijk, vegetarisch en gluten- en graanvrij. Tot slot doneert Renske Natuurlijke Diervoeding een deel van de opbrengst van de Chhurpi’s aan families in Nepal, waar het recept vandaan komt.

Share