Ga naar de inhoud

Vanaf 2025 start spoga+gafa niet langer op zondag

spoga+gafa, de grootste tuin- en BBQ-vakbeurs ter wereld, reageert op de wensen van de industrie en verandert haar beursdagen. Vanaf de volgende editie zal de beurs niet langer op een zondag beginnen, maar op dinsdag starten en op donderdag eindigen. Deze verandering stelt spoga+gafa in staat nog beter in te spelen op de behoeften van de exposanten en bezoekers. De volgende spoga+gafa vindt plaats van 24 tot 26 juni 2025 in Keulen. De meerderheid van de nationale en internationale exposanten, evenals de benaderde bezoekersgroepen en verenigingen, vroegen om het beursschema te wijzigen en de zondag niet langer als start- of beursdag te laten fungeren. Door op dinsdag te beginnen, kunnen de deelnemers zich beter voorbereiden op de beurs en hun aankomst optimaliseren.
“Wij hebben de feedback van onze exposanten en bezoekers serieus genomen en besloten het schema aan te passen om de beursbeleving en het beurssucces van alle betrokken partijen verder te verbeteren,” aldus Sebastian Rosito, Vice President Trade Fair van Koelnmesse.

De editie van 2024 van spoga+gafa, die onlangs eindigde, bevestigde opnieuw haar positie als het belangrijkste platform voor de wereldwijde tuinindustrie. Zo’n 28.000 vakbezoekers uit 113 landen namen deel aan de grootste tuin- en BBQ-vakbeurs ter wereld van 16 tot 18 juni 2024. Hiermee bouwde de beurs naadloos voort op het succes van het voorgaande jaar. Met de wijziging van haar schema blijft spoga+gafa trouw aan haar claim om het centrale platform te zijn voor de wereldwijde tuin- en BBQ-industrie. Bovendien toont de organisatie met deze verandering haar flexibiliteit en klantgerichtheid aan.

Share