Ga naar de inhoud

The Nutriment Company blijft op het overnamepad

De Zweedse firma The Nutriment Company, het vroegere Voff, kondigde haar vierde overname van dit jaar aan. Ditmaal betreft het de acquisitie van de Britse onderneming Pet Treats Wholesale Ltd., gespecialiseerd in de productie van natuurlijke hondensnacks. Laatstgenoemde behoort tot de voornaamste spelers in dit segment in het Verenigd Koninkrijk en biedt een portfolio van ruim 150 hoogkwalitatieve producten aan.
“Al jarenlang fungeert Pet Treats Wholesale als onze leverancier. De Britse onderneming wordt geroemd omwille de uitzonderlijke productkwaliteit en klantenservice. Het was dus een logische stap om de krachten met ons te bundelen en deze kwaliteiten aan een breder scala van klanten aan te bieden, zowel in het Verenigd Koninkrijk als op het Europese vasteland”, getuigt Anders Kristiansen, CEO van The Nutriment Company.”

Begin augustus jl. voegde The Nutriment Company al Petman, een Duitse pionier op het vlak van barfvoeding, toe aan zijn portefeuille. In juli 2024 werd de Zweedse onderneming ook al de nieuwe eigenaar van het Britse Natural Instinct, specialist in viesverse hondenvoeding en natuurlijke snacks.

Share