Skip to content Skip to navigation

Op 21 januari 2021 vond normaal gesproken het internationale GlobalPETS Forum plaats.

Renske Natural Pefood, producent van hoogwaardige en verantwoorde voeding voor honden en katten, beschikt sinds kort over een nieuwe website. Naast zijn moderne look springt de site in het oog door zijn gebruiksvriendelijkheid.

Op woensdag 13 januari 2021 nam border collie ‘Lily’ samen met haar baasje Valerie Scherpenzeel de hoofdprijs in ontvangst van de CaroCroc Eindejaarsloterij. Van 23 november tot en met 31 december 2020 ontving iedere consument bij aankoop van een CaroCroc product naar keuze een gratis lot.

Midden januari 2021 verkreeg doe-het-zelfketen samen met projectontwikkelaar Futurn de omgevingsvergunning voor de realisatie van een nieuw hoofdkantoor, waar alle winkelformats, namelijk ‘Brico’, ‘Brico Planit’ en ‘Brico City’, in 2022 gehuisvest zullen worden.

Toen de vorige hond van Madice Behaegel aan kanker overleed, besloot ze op zoek te gaan naar accessoires zonder plastic. Omdat het aanbod in de dierenspeciaalzaak haar niet echt kon bekoren, besloot ze zelf een onderneming uit de grond te stampen. Pino Pets was geboren.

In 2016 richtten Alex Cardin en Alexis d'Outremont Dog Chef op: dit Belgisch bedrijf produceert verse, huisbereide maaltijden op maat van de hond en levert die maandelijks aan huis.