Skip to content Skip to navigation

Eind 2019 lanceerden Luc De Bruyne, Bob Douliez en Patrick Vanbelleghem ‘The Green Community’, een coöperatie van 13 lokale plantenkwekers.

Aveve, het sterke merk van Arvesta en bekend van de gelijknamige winkels en als professioneel merk voor boer en tuinder, kiest voor een nieuw logo.

Met een mooi aanbod aan exposanten en een mediacampagne die op stapel staat, was de organisatie volledig klaar en enthousiast om van de 35ste jubileumeditie van de vakbeurs DIY, PRO & Garden opnieuw een succes te maken. Praktisch kon het event perfect opgezet worden in een Coronaproof-omgevin

Het Britse investeringsfonds 3i Group heeft een meerderheidsparticipatie in Engelse petfoodproducent MPM overgenomen van de private equity-onderneming ECI Partners. MPM, met hoofdzetel in Manchester, produceert voornamelijk natuurlijke, premiumvoeding voor honden en katten onder de merken Applaws

Wisseling van wacht in het management van Renske Natuurlijke Diervoeding B.V. uit Cuijk. Renske van den Berg en haar dochter Elma van den Berg vormen vanaf 1 januari 2021 de algemene directie. Niels Horrevoets versterkt het team als marketing- en salesmanager.

De Europese petfoodfederatie FEDIAF heeft Raquel Izquierdo de Santiago aangesteld als nieuwe secretaris-generaal. Raquel volgt Thomas Meyer op, die de organisatie ruim 20 jaar leidde en de petfoodindustrie door de veranderende EU-wetgeving als gevolg van de BSE- en de dioxinecrisis loodste.