Skip to content Skip to navigation

Elk jaar laten Dibevo en de Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG) een onderzoek uitvoeren naar de huisdierenpopulatie in Nederland.

Enkele maanden terug kon je op onze website al lezen dat Matthieu Lambeaux in de running was om het roer over te nemen bij de groep AgroBiothers.

Dierenspeciaalzaak Poils et Plumes, dat al 20 vestigingen in Wallonië en Brussel telde, blijft zijn expansie verderzetten.

Op 23 juni 2020 werd door de Nationale Veiligheidsraad beslist dat vakbeurzen vanaf 1 september 2020 weer zouden worden toegelaten, mits het strikt naleven van het beursprotocol en het akkoord van de lokale autoriteiten, en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten.

Eind augustus 2020 maakte Champion Petfoods Benelux bekend dat het verder gaat onder een nieuwe benaming, namelijk Finest Petfoods. Daarnaast pakt de onderneming uit met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

De Aveve-winkels die recent het vernieuwde winkelconcept - met een nieuwe look & feel, een uitgebreid assortiment en gericht op beleving - aangemeten kregen, zijn voortaan ook uitgerust met zonnepanelen.