Skip to content Skip to navigation

De tuincentra van Walter Van Gastel by Oh’Green (Ekeren, Ninove, Sint Katelijne Waver en Balen) en Intratuin (Olen en Zwijdrecht) worden dit jaar omgebouwd in Oh’Green-winkels. De desbetreffende vestigingen worden in het voorjaar van 2019 in een ander jasje gestoken.

Omdat de productieruimte, het magazijn en de kantoren van Edialux, dat deel uitmaakt van de Pelsis Group en gespecialiseerd is in bestrijdingsmiddelen voor gebruik in huis en de tuin, te klein werden, besloot de onderneming uit te kijken naar een nieuwe locatie.

Zowel voor ervaren online ondernemers als webshopstart-ups: tijdens E-commerce Xpo toont de digitale wereld zich van zijn meest veelzijdige kant.

Recent reikte Storecheck, in samenwerking met The Retail Academy en Gondola Group, voor de 13e maal de Sales Team Awards uit. Deze trofee die in 2006 in het leven werd geroepen, groeide intussen uit tot een instituut in de Belgische retail en FMCG.

Thierry Le Grelle wordt op 1 januari 2019 de nieuwe CEO van Tom&Co. Momenteel is hij aan de slag als CFO bij de onderneming. De huidig topman Lionel Desclée verlaat immers het bedrijf en gaat een nieuwe uitdaging in Azië aan.