Skip to content Skip to navigation

Op de eerste beursdag van ANIDO konden de bezoekers op de stand 'New@ANIDO' stemmen op wat zij de beste innovatie op de beursvloer vonden. Ook dit jaar deden de uitbaters van dierenspeciaalzaken en trimsalons dit opnieuw in groten getale.

Om de vele toekomstige uitdagingen en opportuniteiten aan te grijpen en de groei op lange termijn te bestendigen, vervoegde Bernard Vercaemst  op 3 februari 2020 de firma Bio Services International (BSI) als aandeelhouder en CEO.

De firma BuddyBites, opgericht door de jonge ondernemers Mattijs Brandt en Charlotte Coene, stellen voor iedere hond een ideale voedingsmix voor. Dit gebeurt op basis van fysieke parameters die door het hondenbaasje online worden ingevuld.

De Europese Unie heeft dit jaar nieuwe regels rond garantie vastgelegd, die tegen midden volgend jaar in Belgische wetgeving moeten worden omgezet.

PATS Telford, de vakbeurs die zich richt naar de petcarebranche in het Verenigd Koninkrijk, meldt dat ze tijdens haar volgende editie, die op 27 en 28 september 2020 plaatsvindt, een derde hal in gebruik zal nemen.

Op 31 januari 2020 viel Inter-Arbo uit Vlezenbeek in de prijzen tijdens de uitreiking van de 5de Garden Centre Quality Awards.