Skip to content Skip to navigation

Tijdens de 20ste editie van het GlobalPETS Forum, dat van 23 tot en met 25 januari 2019 in Amsterdam Beach (Nederland) werd georganiseerd, werd ook de the GlobalPETS Forum Award 2019 uitgereikt. Die ging naar Fish4Dog. Deze Britse onderneming werd in 2004 gesticht.

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei 2019 vindt in Bologna Zoomark International plaats. De vakbeurs belooft opnieuw een voltreffer te worden. 

Vlaanderen is met een bebossingsgraad van slechts 11 % de bosarmste regio in Europa. Vooral in de buurt van woonkernen is de afwezigheid van bossen problematisch.

Vorig jaar voerde Evergreen Garden Care, het vroegere Scotts, diverse wijzigingen door. Zo koos het bedrijf onder andere voor een powerbrand-politiek. In die optiek werden de referenties van de merken Asef, Evergreen en Naturen ondergebracht onder Substral.

Aquaja is trots om te melden dat zij een tweede BV opgericht hebben. De laatste jaren voerde Aquaja veel innovaties door in haar productaanbod.

Sinds 1 januari 2019 fungeert Alexandra Facklamm als voltijdse management director bij WZF GmbH (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe), de organisator van 's werelds grootste vakbeurs voor huisdierenbenodigdheden Interzoo.