Skip to content Skip to navigation

De Thomas More Hogeschool en Comeos, de federatie voor handel en diensten, hebben tussen 30 april en 10 mei (voor de heropening van de non-food) meer dan 3.000 consumenten bevraagd over de impact van Covid-19 op hun aankoopgedrag.

Spoga horse, de internationale vakbeurs voor de paardensport, krijgt een nieuwe directrice. Begin juni 2020 gaat Ines Rathke immers een nieuwe professionele uitdaging aan buiten KoelnMesse. Ze wordt opgevolgd door Dr. Maria Näther.

Normaal gezien verzamelde de petcare-industrie zich nu in Neurenberg voor Interzoo 2020. De Coronapandemie gooide echter roet in het eten, waardoor de organisatie besloot de vakbeurs naar juni 2021 te verschuiven.

"Vandaag (dinsdag 19 mei 2020, nvdr) zou normaal de opening van Interzoo 2020 hebben plaats gevonden.

Barbecook, het bekende barbecuemerk van de firma LivWise, lanceert een nieuwe brandingcampagne. Deze werd gecreërd in samenwerking met de Belgische illustrator en cartoonist Eva Mouton. Mouton verwierf bekendheid door haar getekende column 'Eva’s gedacht' in de krant De Standaard.

De STIHL Groep realiseerde tijdens het boekjaar 2019 een omzet van 3,93 miljard euro. Dat is een toename van 4 procent in vergelijking met vorig jaar (3,78 miljard euro). Zonder wisselkoerseffecten zou de omzetgroei rond 2,7 procent liggen.