Skip to content Skip to navigation

De Koninklijke Barenbrug Groep en Simplot maakten recent bekend dat ze overeenstemming bereikten over de voorwaarden voor de verkoop van de Jacklin® Seed-activiteiten. De transactie die een leveringsovereenkomst tussen Barenbrug USA en Simplot Partners omvat, is op 2 oktober 2020 afgerond.

Oorspronkelijk stond deze vakbeurs gepland op 14 en 15 februari 2021, maar de organisatie heeft nu besloten om het event naar 11 en 12 mei 2021 te verplaatsen. De locatie blijft ongewijzigd, namelijk Sandown Park in Surrey.

Pets Place, met 175 vestigingen de grootste Nederlandse keten van dierenspeciaalzaken, wil op termijn ook winkels openen in ons land. Dat liet CEO Ard Malenstein weten in een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf.

De Tsjechische onderneming Vafo Group, één van de voornaamste producenten van premiumvoeding voor huisdieren die onder meer de merken Brit, Carnilove, PrimaCat, PrimaDog en Profine omvat, nam recent de onderneming Carry Petfood over.

Op donderdag 1 oktober 2020 mocht de Nederlandse presentatrice Nicolette Kluijver het Prins Bezoekerscentrum in Veenendaal, waar de wereld van honden en katten op een unieke manier te beleven is, officieel openen. Met deze opening komt een droom van het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoedin

Dierenzorgcentrum WelloPet, dat werd opgestart door onder meer ex-Aveve-directeur Rudy Lefèvre en Eurotuin-oprichter Rudi De Kerpel, opent weldra zijn tweede filiaal in Lochristi.