Skip to content Skip to navigation

Van 21 tot en met 25 augustus 2019 vond de 22ste editie van Pet Fair Asia, georganiseerd door VNU Exhibitions Asia, met succes plaats in Shanghai.

Cavalor, het Belgische merk van paardenvoeding, mag zich voortaan partner noemen van FEI, de internationale federatie van de paardensport.

E-commerce in België blijft gestaag groeien: het aantal online uitgaven en het gespendeerde bedrag stijgen voor het vijfde jaar op rij. Dat blijkt uit cijfers van de BeCommerce Market Monitor, hét marktonderzoek dat uitgevoerd wordt door BeCommerce via GfK dankzij de steun van PostNL en Google.

Om de activiteiten op de Belgische markt verder te ontwikkelen, werd het team van Johnson Petfoods per 1 september 2019 versterkt met de Vlaamse Laura de Saeger.

De stuurgroep van de vakbeurs Interzoo heeft sinds kort een nieuwe voorzitster, namelijk Katharina Engling. Ze volgt Hans-Jochen Büngener op, die na 31 jaar de fakkel doorgaf.

AVEVE mag zich opnieuw tot Beste Winkelketen kronen voor de categorieën Tuin en Dierenspeciaalzaken. Het is al de twaalfde keer op rij dat AVEVE deze titel in de wacht sleept.