Skip to content Skip to navigation

Sinds 2008 strijdt gedragstherapeut voor katten Anneleen Bru voor gelukkige katten. Ze wil katteneigenaars nieuwe inzichten te geven, want vaak begrijpen die hun geliefd dier onvoldoende en snappen ze bepaalde gedragingen niet.

Eind november 2019 lanceerde GOOD !D, gespecialiseerd in de productie van premiumsnacks voor honden en katten zowel onder private label als onder het eigen merk ‘hupple’, zijn gloednieuwe gamma ‘pharma.pet’.

Dit gratis verkrijgbaar handboek omvat 136 pagina's nuttige informatie over de onderwerpen tuinvijver en koi. Dit zijn in totaal 44 pagina's meer nuttige tips dan in de eerste oplage.

WelloPet, het succesvolle dierenzorgcentrum dat verschillende diensten aanbiedt en gevestigd is in Merelbeke, opent binnenkort twee nieuwe vestigingen, meer bepaald in Lochristi en in Kortrijk. Deze uitbreiding is mogelijk dankzij een kapitaalsverhoging.

Rozenkwekerij Lens Roses uit het West-Vlaamse Oudenburg mag zich voortaan tot de hofleveranciers van ons koningshuis rekenen.

De Dutch Pet Conference & Awards, het inspiratie- en netwerkevent voor de dierenbranche, beleefde op 5 november 2019 een druk bezochte en zeer geslaagde derde editie, die begon met een inhoudelijk dagprogramma op diverse congreslocaties in de Efteling.