Skip to content Skip to navigation

Van zondag 29 september tot en met dinsdag 1 oktober kunnen doe-het-zelfzaken, tuincentra, decoratiezaken, bouwmaterialenhandels en ijzerwarenzaken in Kortrijk Xpo terecht voor de 34ste editie van DIY, Pro & Garden.

Sinds 1 juli 2019 compenseert Jaap Koopman Diervoeding (JKD) de CO2-uitstoot van zijn hele organisatie. Een jaar geleden werden de voorbereidingen getroffen om bij JKD, producent en leverancier van huisdiervoeding, een 100% CO2-neutrale bedrijfsvoering te implementeren.

Value Enhancement Partners (VEP) en partners hebben alle aandelen van de Nederlandse firma De Haan Petfood overgenomen. Deze producent van premium huisdiervoeding in blik is gevestigd bij Nieuwkoop, niet ver van Rotterdam.

ANIDO, de hoogmis voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk, komt er langzaam maar zeker weer aan. Noteer alvast zondag 16 en maandag 17 februari 2020 in uw agenda, want dan kunt u in Kortrijk Xpo terecht voor de 21ste editie van deze vakbeurs.

Het merk Whimzees staat voor natuurlijke hondenkauwsnacks die de tandhygiëne bevorderen. Deze worden geproduceerd door Paragon Pet Products dat sinds vorig jaar deel uitmaakt van het Amerikaanse WellPet.

De Nederlandse koning Willem-Alexander opende midden juni 2019 bij Protix officieel de grootste insectenkwekerij ter wereld in het Nederlandse Bergen op Zoom. Protix is een bedrijf dat insecten produceert voor duurzame eiwitten in vee- en visvoer.