Skip to content Skip to navigation

Garden

Op 23 juni 2020 werd door de Nationale Veiligheidsraad beslist dat vakbeurzen vanaf 1 september 2020 weer zouden worden toegelaten, mits het strikt naleven van het beursprotocol en het akkoord van de lokale autoriteiten, en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten.

De Aveve-winkels die recent het vernieuwde winkelconcept - met een nieuwe look & feel, een uitgebreid assortiment en gericht op beleving - aangemeten kregen, zijn voortaan ook uitgerust met zonnepanelen.

In de eerste jaarhelft van 2020 genereerde de Nederlandse tuinbranche recordomzetten. Dat meldt de Nederlandse omroep NOS op basis van een onderzoek, uitgevoerd door GfK en Tuinbranche Nederland.

Masschelein BV uit Zwevegem, dat golf-, park- en tuinmachines verkoopt voor particulieren en professionelen, won zopas de Shop Design Award van Professional Media Group in de categorie Home & Garden.

Van 27 tot en met 29 september 2020 wordt Flanders Expo in Gent omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional.

Fysiek aanwezig zijn op de Britse vakbeurs voor de tuinsector Glee lukt dit jaar niet: omwille van de Coronapandemie werd het event we immers verplaatst naar september 2021. Maar nu pakt de organisatie op 15 en 16 september 2020 uit met een uniek digitaal evenement, namelijk Glee Gathering.

Bosch Power Tools stelt zijn 18-volt accuplatform op gebied van 'Home & Garden' open voor andere fabrikanten en zet daarmee een mijlpaal: Bosch en Gardena zullen een alliantie vormen en samen met andere toonaangevende merken een fabrieksoverkoepelend accusysteem aanbieden voor huis- en tuinpr

Lang zag het er naar uit dat spoga+gafa 2020 georganiseerd zouden worden, maar uiteindelijk heeft Koelnmesse toch besloten om de vakbeurs naar 2021 te verschuiven. Op vraag van de branche krijgt het event een nieuw tijdstip, namelijk de eerste helft van het jaar.

Pagina's