Skip to content Skip to navigation

Garden

Midden januari 2021 verkreeg doe-het-zelfketen samen met projectontwikkelaar Futurn de omgevingsvergunning voor de realisatie van een nieuw hoofdkantoor, waar alle winkelformats, namelijk ‘Brico’, ‘Brico Planit’ en ‘Brico City’, in 2022 gehuisvest zullen worden.

De Nederlandse leverancier van bloemenpotten en plantenbakken Pottery Pots introduceerde eind 2020 zijn nieuwe website, die opvalt door zijn moderne look en zijn gebruiksvriendelijkheid. De website omvat voortaan ook een webshop.

Sinds begin 2021 is Els De Ceuster de nieuwe zaakvoerster van de onderneming uit Sint-Katelijne-Waver. Ze nam immers alle  aandelen over van haar ouders Herman en Maria De Ceuster, die het bedrijf stichtten in 1966.

Omdat het organiseren van een fysieke beurs door alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk was, heeft GRS haar Novemberbeurs digitaal vormgegeven. Op woensdagavond 18 november jl.

Met dat percentage steken we ver boven het Europese gemiddelde en dat van onze buurlanden uit.

We bereiden ons voor op het nieuwe normaal en moeten inzien dat 2020 niet alleen achteruitgang met zich mee heeft gebracht. Op digitaal vlak zijn we met zijn allen véél vooruit gegaan, misschien zelfs op deze enkele maanden meer als alle jaren voordien.

De Aveve-winkels, onderdeel van Arvesta, werden gisteravond uitgeroepen tot Beste Winkelketen van België 2020-2021. De prijs werd uitgereikt op basis van een bevraging bij 158.000 consumenten.

STIHL werkt aan zijn belofte om zijn wereldwijde ecologische voetafdruk te verminderen. Het bedrijf heeft zijn richtlijnen vastgelegd voor maatregelen ter bescherming van het klimaat op korte, middellange en lange termijn.

Pagina's