Skip to content Skip to navigation

Beursverslag Interzoo 2018

Garden

Zowel voor ervaren online ondernemers als webshopstart-ups: tijdens E-commerce Xpo toont de digitale wereld zich van zijn meest veelzijdige kant.

Ruim driekwart van de Belgen vindt de verkoopprijs en de eenvoud waarmee online besteld kan worden het belangrijkste bij het doen van online aankopen. Dit blijkt uit een grootschalig onderzoek van verpakkingsbedrijf DS Smith.

De firma Eco Technics installeert momenteel 1.164 zonnepanelen bij tuincentrum Pelckmans in Turnhout.

Op 3 en 4 september 2018 vond de spoga+gafa plaats in Keulen. spoga+gafa is het nummer 1 event wereldwijd op het gebied van tuinbeurzen. Op deze beurs worden de grote namen, de nieuwkomers en de laatste trends voor het komende seizoen gepresenteerd. Ook GRS was uiteraard aanwezig op deze beurs.

Stanley Black & Decker heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst heeft bereikt om een aandeel van 20 procent te verwerven in MTD Products Inc. een toonaangevende particuliere producent van tuinmachines die gevestigd is in Valley City, Ohio.

Meer dan 100 jaar nadat Groep AVEVE werd opgericht, is vandaag weer een mijlpaal aangebroken.

Het aftellen is begonnen naar spoga+gafa 2018, wereldwijd de nummer 1 van de tuinbeurzen, die van 2 tot en met 4 september 2018 in KölnMesse plaatsvindt. Circa 2.100 exposanten uit 60 landen presenteren het internationale professionele publiek op 230.000 vierkante meter alles uit de tuinwereld.

Glee, de belangrijkste tuinretailbeurs in het Verenigd Koninkrijk die de productgroepen tuin, outdoor leisure en petbenodigdheden in de kijker zet, vindt dit jaar van 10 tot en met 12 september 2018 plaats in het beurscomplex NEC te Birmingham.

Pagina's