Skip to content Skip to navigation

Aveve

De Aveve-winkels, onderdeel van Arvesta, werden gisteravond uitgeroepen tot Beste Winkelketen van België 2020-2021. De prijs werd uitgereikt op basis van een bevraging bij 158.000 consumenten.

Aveve, het sterke merk van Arvesta en bekend van de gelijknamige winkels en als professioneel merk voor boer en tuinder, kiest voor een nieuw logo.

De Aveve-winkels lanceren dit najaar een Click & Collect-service. Op shop.aveve.be kunnen klanten voortaan online producten reserveren en vervolgens ophalen in één van de 115 deelnemende Aveve-winkels.

De Aveve-winkels die recent het vernieuwde winkelconcept - met een nieuwe look & feel, een uitgebreid assortiment en gericht op beleving - aangemeten kregen, zijn voortaan ook uitgerust met zonnepanelen.

Sinds 1 januari 2020 mag Stefan De Clercq zich de nieuwe business unit director franchise&retail van AVEVE noemen. In deze functie volgt hij Erik Haegeman op, die in onderling overleg besloot om de samenwerking met Arvesta stop te zetten.

Eind oktober ging langs de Mulslaan in Steenokkerzeel een nieuwe AVEVE-winkel open, goed voor 2.000 m² winkelplezier (1.750 m² binnen en 250 m² buitenzone).

AVEVE mag zich opnieuw tot Beste Winkelketen kronen voor de categorieën Tuin en Dierenspeciaalzaken. Het is al de twaalfde keer op rij dat AVEVE deze titel in de wacht sleept.

Na jarenlang ‘Tuin, Dier, Bakplezier’ zet AVEVE een nieuwe stap in haar evolutie en krijgen de bekende winkels een volledige make-over. Daarbij staan klantenbeleving , authenticiteit en kwaliteit centraal.

Meer dan 100 jaar nadat Groep AVEVE werd opgericht, is vandaag weer een mijlpaal aangebroken.

Eurotuin

Eurotuin, gesticht door en al 22 jaren eigendom van Rudi De Kerpel, komt in andere handen.

Pagina's