Skip to content Skip to navigation

Beeztees

Beeztees is gespecialiseerd in de productie en verkoop van accessoires en snacks voor huisdieren. Deze Nederlandse firma ontwerpt en ontwikkelt veel van zijn nieuwigheden zelf en vermarkt zijn assortiment naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Beeztees viert dit jaar in oktober haar 50-jarig bestaan. Dit familiebedrijf (met Job en Guusje van Riel aan het roer) in hart en nieren werd in de afgelopen 50 jaar verder uitgebouwd. Naast groothandel is er met Beeztees ook een toonaangevend consumentenmerk gebouwd.

Om klanten in België, Luxemburg en Frankrijk  nog beter van dienst te zijn  zal vanaf begin 2019 het Beeztees-assortiment worden toegevoegd aan het Malanico-assortiment en -platform. Hiermee zal naast de logistiek die nu al door Malanico wordt verzorgd ook de facturatie van het Beeztees assortime

ANIDO AWARDS - Smoofl

Op de NEW @ ANIDO-stand konden bezoekers op zondag hun stem uitbrengen voor de beste noviteiten. De wedstrijd telde 53 ingeschreven nieuwe producten die nà 1 september 2017 op de Belgische markt werden geïntroduceerd.

Beeztees - TuinZaken Retail Awards 2018

Begin februari jl. werden in Nederland tijdens het TREx gala de TuinZaken Retail Awards 2018 uitgereikt. Leverancier van huisdierbenodigdheden Beeztees viel in de prijzen binnen de categorie ‘Dier’.

PetTradePortal

Met je telefoon gedurende de dag zelf je bestelling bij elkaar scannen? Dat kan met de nieuwe PetTradePortal-scanner van Beeztees. Het betreft een innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke app om met je telefoon de barcodes te scannen en direct aan je winkelmandje toe te voegen.

Beeztees

Enkele maanden nadat Beeztees de acquisitive van Karlie meldde, begeeft de Nederlanse onderneming zich opnieuw op het overnamepad. Tijdens de Zooevent-beurs in het Duitse Kassel maakte Beeztees immers bekend dat de Chinese onderneming Best Quality Pet Products in hun handen komt.

Beeztees

Het Nederlandse moederbedrijf van Beeztees, Pet Supplies Beheer BV, heeft het in Duitsland gevestigde huisdierbenodigdhedenbedrijf Karlie Flamingo GmbH overgenomen. Naast 100% van de aandelen zijn ook de handelsnamen "Karlie Flamingo" en "Karlie" aangekocht.

Beeztees

Het Beeztees team kreeg onlangs versterking van een nieuwe vertegenwoordiger, namelijk Elke Michiels. Zij is verantwoordelijk voor de samenwerking met een deel van de Beeztees-klanten in België.

PetTradePortal

Beeztees heeft haar bestelportal - de PetTradePortal – vernieuwd. Hierdoor is het opzoeken en bestellen van producten nog gemakkelijker en vollediger gemaakt. De PetTradePortal is een online bestelsysteem om eenvoudig bestellingen te plaatsen en af te laten leveren waar u wil.

Pagina's