Skip to content Skip to navigation

buitenland

Tom & Co

Deze retailer in huisdierbenodigden opende in Hazebrouck zijn tiende vestiging in Frankrijk. De nieuwe zaak beslaat een oppervlakte van 475 m² en wordt gerund door de heer Dimitry Notte, die al ruim 2 jaar aan de slag was als directeur in een ander Tom & Co-filiaal.

Interpets 2016

Interpets, de vierdaagse internationale vakbeurs voor een beter leven met huisdieren  die op 3 april haar deuren  sloot op Tokyo Big Sight, was een overdonderend succes. Met 359 exposanten uit 20 landen en regio’s (Japan: 293/buitenland: 66) werd een record gebroken.

hupple - GOOD !D

Na Maleisië en Singapore kan nu ook Indonesië zijn trouwe viervoeters belonen met de hupple hondenkoekjes van Belgische makelij. Good !D sloot op 15 maart ll. een deal met Indopet Group tijdens de economische missie, dit in bijzijn van Prinses Astrid.

Versels-Laga - Goldenfeast

Versele-Laga n.v. uit Deinze, internationaal fabrikant van een breed gamma hoogkwalitatieve voedings- en verzorgingsproducten voor prestatie- en huisdieren, heeft per 31 december 2015 het Amerikaanse bedrijf Goldenfeast Inc. uit Phoenixville (Pennsylvania) overgenomen.

Prins Petfoods valt in de prijzen

Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding werd in Nederland immers uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’ in de categorie dierenvoeding. Het betreft één van de grootste consumentenverkiezingen in Nederland.

Sinds 1 oktober 2015 is de heer JanWillem Breukink lid van de Raad van Commissarissen van  het internationaal graszadenconcern Royal Barenbrug Group. Hij volgt daarmee Prof. dr. Cees Veerman op. Tot 2014  was dhr.

Kojima

Tijdens de zomervakantie had de redactie van Pet & Garden Pro het genoegen om door Japan te reizen.

spoga+gafa 2015

Op 1 september ll. kon spoga+gafa een punt zetten achter drie succesvolle beursdagen. Zo’n 37.000 bezoekers uit 108 landen ontdekten tal van nieuwe producten op deze internationale tuinvakbeurs.

Dibevo

Vandaag de dag moet je als ondernemer in de huisdierenbranche meer dan ooit van alle markten thuis zijn. Je moet niet alleen verstand hebben van dieren, maar ook van social media, geneesmiddelen, voeding, klantenbinding, beveiliging, personeel en wat al niet meer.

spoga+gafa

Drie dagen volledig gewijd aan de tuin: dat is wat vakbezoekers van over de hele wereld kunnen verwachten op spoga+gafa, van 30 augustus tot 1 september 2015. Op een beursoppervlakte van zo’n 225.000 m² zullen 2.000 exposanten hun nieuwste verwezenlijkingen presenteren.

Pagina's