Skip to content Skip to navigation

DCM

De Ceuster Meststoffen (DCM) en Birchmeier zijn sinds 1 september 2019 een distributie-samenwerking in de Benelux aangegaan voor zowel de hobby- als professionele markt.

Het Naturapy-gamma van DCM voor de tuinliefhebber is 75% gegroeid t.o.v. dezelfde periode vorig jaar (januari-mei). Dat geeft aan dat particulieren meer en meer naar middelen grijpen van natuurlijke oorsprong voor het onderhoud van hun sier- en groentetuin.

DCM is trotse winnaar van de Europese award die Smurfit Kappa jaarlijks uitreikt aan de meest innovatieve en duurzame verpakking binnen de categorie consumenten-verpakkingen.

De familiale Group De Ceuster blijft groeien. In februari 2019 opent Group De Ceuster dan ook een gloednieuw en duurzaam hoofdkantoor in Grobbendonk. De Europese marktleider in organische meststoffen is een echt familiebedrijf, maar tegelijk ook een wereldspeler.

DCM

Producent van organische meststoffen en veevoederconcentraten DCM uit Grobbendonk, zal vanaf volgend jaar ook een online shop aanbieden. Klanten zullen via het digitaal platform producten kunnen aankopen, maar dit zal altijd gebeuren in samenwerking met een tuincentrum in de buurt.