Skip to content Skip to navigation

Dibevo-Vakbeurs

De Dibevo-Vakbeurs trok op zondag 6 en maandag 7 oktober 4.104 bezoekers naar de Broodfabriek in Rijswijk (Nederland). Dat aantal is door de jaren heen opvallend constant gebleven.

Op zondag 6 en maandag 7 oktober 2019 vindt een splinternieuwe editie plaats van de Dibevo-Vakbeurs in de Broodfabriek te Rijswijk (Nederland).

‘Met welke producten kun je klanten aansporen om in je zaak te winkelen?' ‘Welke producten zijn de winners op de winkelvloer?’ ‘Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je zaak te binden en hoe doe je dat dan?’… Wil je antwoorden of een visie op deze vragen?

Foto doc. Norbert Waalboer

Na het succesvolle kennisevent Dibevo University in 2018 vindt dit jaar weer een echte Dibevo-Vakbeurs plaats waarbij de focus volledig op de producten ligt.

Na het succesvolle Dibevo University in 2018 vindt dit jaar weer een echte Dibevo-Vakbeurs plaats. Deze vindt plaats op 6 en 7 oktober 2019 in de Broodfabriek in Rijswijk. Naar verwachting wordt de inschrijving voor standruimte rond eind februari geopend.

Dibevo-Vakbeurs 2017

De Dibevo-Vakbeurs keerde na 10 jaar weer terug in Rijswijk, toen nog de Evenementenhal, nu de Broodfabriek. Een sfeervolle locatie met een ruime, overzichtelijke indeling en mooi ingerichte stands, zo oordeelden de bezoekers.

Dibevo-Vakbeurs

De komende editie van de Dibevo-Vakbeurs, die op 8 en 9 oktober 2017 plaatsvindt, ondergaat enkele veranderingen. Zo wordt het event georganiseerd op een nieuwe locatie, namelijk de Broodfabriek in Rijswijk.

Dibevo-Vakbeurs 2017

Het is een unicum in de geschiedenis van de Dibevo-Vakbeurs: drie maanden voor de start is de beursvloer volledig volgeboekt. Toen in maart de inschrijvingen werd geopend, ontstond er al een ware run op standruimte.

Al geruime tijd is het volop speculeren over het alternatief dat de brancheorganisatie Dibevo zal voorstellen in de plaats van haar tot nog toe jaarlijkse Dibevo-Vakbeurs. Achter de schermen wordt volop gewerkt aan een nieuw concept, namelijk de Dibevo-vakdagen.

Dibevo

De Dibevo-Vakbeurs vestigde opnieuw een recordaantal bezoekers tijdens de jongste editie, die van 11 tot en met 13 oktober jl. plaatsvond. In drie dagen tijd bezochten 5.126 huisdierenprofessionals de Evenementenhal in Gorinchem.

Pagina's