Skip to content Skip to navigation

dierenspeciaalzaak

Aveve, het sterke merk van Arvesta en bekend van de gelijknamige winkels en als professioneel merk voor boer en tuinder, kiest voor een nieuw logo.

Al enkele jaren organiseert dierenspeciaalzaak Zowizoo uit Kontich een grootse hondenwandeling. Vorig jaar mocht Zowizoo ruim 1.800 honden en hun baasjes verwelkomen op hun 3e editie.

Dierenspeciaalzaak Duponzoo in Dadizele wordt eind volgend jaar gesloopt. Op de site en de nabijgelegen parking komt een nieuwe verkaveling. In 1994 streek het familiebedrijf Duponzoo neer in het centrum van Dadizele. Volgend jaar verdwijnt de winkel uit de gemeente.

Pets Place, met 175 vestigingen de grootste Nederlandse keten van dierenspeciaalzaken, wil op termijn ook winkels openen in ons land. Dat liet CEO Ard Malenstein weten in een interview met de Nederlandse krant De Telegraaf.

Dierenspeciaalzaak Poils et Plumes, dat al 20 vestigingen in Wallonië en Brussel telde, blijft zijn expansie verderzetten.

Op donderdag 14 mei 2020 overleed Myriam Torfs op 64-jarige leeftijd, nadat ze na een lange, moedige strijd het gevecht tegen een slepende ziekte verloor. Myriam Torfs runde samen met haar echtgenoot JP Berx en hun kinderen Audrey en Kristof de bekende dierenspeciaalzaak Zowizoo in Kontich.

Prins Petfoods wil zijn partners in de dierenbranche tijdens de coronacrisis helpen via Prins Cares. Zo zal topspreker prof. dr.

Tot nader order mogen dierenspeciaalzaken nog open blijven. Bij veel ondernemers en hun medewerkers heerst er momenteel echter heel wat ongerustheid over het Coronavirus. Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, is het aangewezen om de nodige maatregelen in acht te nemen.

De 21ste editie van ANIDO vond plaats op 16 en 17 februari in Kortrijk Xpo en werd met 4.871 bezoekers succesvol afgesloten. De eerste reacties van zowel exposanten als bezoekers zijn zeer positief: een compleet beursaanbod, mooie stands, een aangename professionele sfeer en veel nieuwigheden.

Sinds 4 oktober 2019 is Rijkevorsel een dierenspeciaalzaak rijker. Toen opende een winkel van Cats&Dogs haar deuren op de Breebos Shopping-site. Hierdoor beschikt deze dierenspeciaalzaak die wordt geleid door Kevin Massart nu over vier vestigingen.

Pagina's