Skip to content Skip to navigation

dierenvoeding

Om de onderlinge samenwerking en gemeenschappelijke interesses met de Arnhemse eredivisieclub Vitesse in beeld te brengen, presenteert Prins Petfoods ‘The Battle’.

Cavalor, het Belgische merk van paardenvoeding, mag zich voortaan partner noemen van FEI, de internationale federatie van de paardensport.

Sinds 1 juli 2019 compenseert Jaap Koopman Diervoeding (JKD) de CO2-uitstoot van zijn hele organisatie. Een jaar geleden werden de voorbereidingen getroffen om bij JKD, producent en leverancier van huisdiervoeding, een 100% CO2-neutrale bedrijfsvoering te implementeren.

Value Enhancement Partners (VEP) en partners hebben alle aandelen van de Nederlandse firma De Haan Petfood overgenomen. Deze producent van premium huisdiervoeding in blik is gevestigd bij Nieuwkoop, niet ver van Rotterdam.

Global Feed Survey 2016

Alltech maakte onlangs de resultaten bekend van zijn Global Feed Survey 2016.

Fides Petfood

Group Depre gaat vier miljoen euro investeren in de Oostendse vestiging van Fides Petfood. Deze werd ruim 10 jaar geleden opgestart op de industriezone Plassendale. Sindsdien werd de productie bijna verdriedubbeld. Vandaar ook dat een expansie zich opdringt.

Prins Petfoods valt in de prijzen

Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding werd in Nederland immers uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’ in de categorie dierenvoeding. Het betreft één van de grootste consumentenverkiezingen in Nederland.