Skip to content Skip to navigation

Green Expo

Op 23 juni 2020 werd door de Nationale Veiligheidsraad beslist dat vakbeurzen vanaf 1 september 2020 weer zouden worden toegelaten, mits het strikt naleven van het beursprotocol en het akkoord van de lokale autoriteiten, en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten.

Van 2 tot en met 4 september 2018 wordt Flanders Expo in Gent alweer omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional.

Green

Easyfairs lanceerde onlangs een vernieuwde huisstijl voor Green Expo en introduceerde meteen ook een opgefriste naam voor de vakbeurs: Green.

Green Expo 2018

Op 2, 3 en 4 september 2018 gooit Flanders Expo (Gent) opnieuw zijn deuren open voor Green Expo, de beurs voor de groenprofessional. Meer dan 200 exposanten bieden de bezoeker drie dagen lang alles aan rond de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken.

Green Expo 2016

Van 25 tot 27 september vond Green Expo plaats . De organisatie sloot heel tevreden de deuren van het event. Maar liefst 10.516 groenprofessionals troffen elkaar op de site van Flanders Expo Gent, een stijging van zo’n 5% ten opzichte van vorige editie.

GREEN EXPO 2016

Van 25 tot en met 27 september vindt GREEN EXPO al voor de 12de keer plaats in Flanders Expo te Gent. GREEN EXPO is de vakbeurs voor alle professionals in en rond de aanleg van tuinen & parken en tuinmachines, die gedurende 3 beursdagen verzamelen op één platform.

Green Expo

Het team van Green Expo volop bezig met de voorbereiding van de komende editie die van 25 t.e.m. 27 september 2016 in Flanders Expo te Gent wordt georganiseerd. Nu al staat vast dat er enkele wijzigingen aan het beursconcept worden doorgevoerd.