Skip to content Skip to navigation

hondenvoeding

Op woensdag 13 januari 2021 nam border collie ‘Lily’ samen met haar baasje Valerie Scherpenzeel de hoofdprijs in ontvangst van de CaroCroc Eindejaarsloterij. Van 23 november tot en met 31 december 2020 ontving iedere consument bij aankoop van een CaroCroc product naar keuze een gratis lot.

In 2016 richtten Alex Cardin en Alexis d'Outremont Dog Chef op: dit Belgisch bedrijf produceert verse, huisbereide maaltijden op maat van de hond en levert die maandelijks aan huis.

In 2017 richtten Alex Cardon en Alexis D'Outremont de firma Dog Chef op: een onderneming die zich toespitste op de productie van verse huisbereide maaltijden op maat van de hond. Deze hondentraiteurdienst werd meteen een succes.

Wisseling van wacht in het management van Renske Natuurlijke Diervoeding B.V. uit Cuijk. Renske van den Berg en haar dochter Elma van den Berg vormen vanaf 1 januari 2021 de algemene directie. Niels Horrevoets versterkt het team als marketing- en salesmanager.

De Belgische producent van honden- en kattenvoeding Edgard & Cooper werd in 2016 opgericht door de vrienden Koen Bostoen, Louis Chalabi en Jürgen Degrande. Ze legden de focus op kwalitatieve voeding, bereid met vers vlees en voedzame ingrediënten.

Eind augustus 2020 maakte Champion Petfoods Benelux bekend dat het verder gaat onder een nieuwe benaming, namelijk Finest Petfoods. Daarnaast pakt de onderneming uit met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

De firma Ecoclavis, producent van vriesverse huisdierenvoeding onder de merken Jolipet, Wolf's Menu en Barf Buffet, mocht recent het label 'Handmade in Belgium' ontvangen van Unizo. De zelfstandigenorganisatie wil met dit label de ambachtelijke ondernemers in de kijker zetten.

Lily's Kitchen, de marktleider in het Verenigd Koninkrijk op het vlak van natuurlijk premiumdroog- en natvoer voor honden en katte

In november 2019 hevelde het Nederlandse honden- en kattenvoer merk Smølke de productie van haar droogvoerassortiment over naar United Petfood. Smølke verzekert daarmee de continuïteit en kwaliteit van haar toenemende volume en is hiermee klaar voor een volgende fase van significante groei.

In 1982 werkte de Nederlandse diervoedingsdeskundige Ing. Gerrit de Weerd mee aan een onderzoek naar de kwaliteit van de toen beschikbare hondenvoeders.

Pagina's