Skip to content Skip to navigation

huisdierbenodigdheden

Op 1 juli 2020 nam Beaphar BV alle activiteiten over van PrimeVal, een kwaliteit merk dat bekend staat voor zijn voedingssupplementen de gewrichten van honden en paarden ondersteunen, zoals PrimeVal Gelatinaat voor honden, PrimeVal Puppy Gelatinaat en PrimeVal Gelatinaat voor paarden.

Ceva Animal Health, fabrikant van gedragsproducten voor huisdieren onder de merken Adaptil en Feliway, heeft de firma ThunderWorks overgenomen. Deze Amerikaanse onderneming is vooral bekend door het ThunderShirt-gamma: deze kalmerende vesten nemen angst weg bij huisdieren.

PATS Telford, de vakbeurs die zich richt naar de petcarebranche in het Verenigd Koninkrijk, meldt dat ze tijdens haar volgende editie, die op 27 en 28 september 2020 plaatsvindt, een derde hal in gebruik zal nemen.

Voor het vijfde jaar op rij overschreed het bezoekersaantal op de Britse vakbeurs voor de petcarebranche PATS Telford de kaap van de 2.000. Op 22 en 23 september 2019 mocht de organisatie in totaal 2.103 professionals ontvangen in het Telford International Centre, een toename van 2,7%.

‘Met welke producten kun je klanten aansporen om in je zaak te winkelen?' ‘Welke producten zijn de winners op de winkelvloer?’ ‘Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je zaak te binden en hoe doe je dat dan?’… Wil je antwoorden of een visie op deze vragen?

De mix van lezingen, productpresentaties en een vakbekwaamheidstest trok 2.092 bezoekers naar het Hart van Holland in Nijkerk dat voor twee dagen onmiskenbaar het Hart van de Huisdierenbranche was.

Uit de recentste jaarlijkse cijfers van de European Pet Food Federation (FEDIAF) blijkt dat huisdieren nog steeds erg geliefd zijn in Europa. Binnen de Europese Unie bezaten in 2017 ruim 80 miljoen huishoudens op zijn minst 1 huisdier. Katten zijn en blijven het populairste huisdier.

Dibevo-Vakbeurs 2017

De Dibevo-Vakbeurs keerde na 10 jaar weer terug in Rijswijk, toen nog de Evenementenhal, nu de Broodfabriek. Een sfeervolle locatie met een ruime, overzichtelijke indeling en mooi ingerichte stands, zo oordeelden de bezoekers.

Dibevo-Vakbeurs 2017

Het is een unicum in de geschiedenis van de Dibevo-Vakbeurs: drie maanden voor de start is de beursvloer volledig volgeboekt. Toen in maart de inschrijvingen werd geopend, ontstond er al een ware run op standruimte.

Mol diervoeding

Mol diervoeding, een familiebedrijf dat 77 jaar geleden werd opgericht, betreedt vanaf 1 januari 2016 de Belgische markt.