Skip to content Skip to navigation

Interzoo

Door de snelle verspreiding van het Coronavirus in Duitsland en de rest van Europa ziet organisator Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH (WZF) zich genoodzaakt om Interzoo 2020 naar een latere datum te verschuiven. Wanneer dit precies zal zijn, is momenteel nog niet duidelijk.

In de wandelgangen van de vakbeurs ANIDO was bij talrijke exposanten heel wat te doen over Interzoo 2020, meer bepaald over de invloed van covid-19 op de komende editie van 's werelds voornaamste vakbeurs voor de petcarebranche. Sommigen vreesden zelfs een annulatie van het event.

In navolging van het succesvolle paviljoen voor jonge Duitse bedrijven uit de petcarebranche wil Interzoo-organisator WZF (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH) ook buitenlandse nieuwkomers de kans bieden om hun onderneming voor te stellen.

De stuurgroep van de vakbeurs Interzoo heeft sinds kort een nieuwe voorzitster, namelijk Katharina Engling. Ze volgt Hans-Jochen Büngener op, die na 31 jaar de fakkel doorgaf.

Van 19 tot en met 22 mei 2020 komen de belangrijkste ondernemingen uit de internationale petcare-industrie terug samen in het Duitse Neurenberg voor de vakbeurs Interzoo.

Sinds 1 januari 2019 fungeert Alexandra Facklamm als voltijdse management director bij WZF GmbH (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe), de organisator van 's werelds grootste vakbeurs voor huisdierenbenodigdheden Interzoo.

Interzoo 2018

Talrijke internationale vakbezoekers en zeer professionele standen: beursorganisator WZR (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH) is opgetogen over de voorbije Interzoo 2018.

Interzoo 2018

Tijdens de komende editie, die plaatsvindt van 8 tot en met 11 mei 2018 in het Duitse Neurenberg, zal nog maar eens duidelijk blijken waarom Interzoo het predicaat van ’s werelds grootste en belangrijkste vakbeurs voor de internationale petcare-industrie mag claimen.

Interzoo 2018

Van 8 tot en met 11 mei 2018 ontmoet de internationale petcare industrie elkaar tijdens Interzoo in het Duitse Neurenberg. Goed twee maanden voor de start van Interzoo vestigde ’s werelds grootste vakbeurs voor huisdierbenodigdheden alvast een nieuw exposantenrecord.

Interzoo 2018

Beursorganisator WZF verwacht van 8 tot en met 11 mei 2018 in totaal meer dan 1.800 standhouders in Neurenberg (Duitsland).

Pagina's