Skip to content Skip to navigation

JBL

Het aantal aanmeldingen voor de JBL-expeditie naar Colombia overtrof alle verwachtingen. Meer dan 200 personen meldden zich aan terwijl er maar 36 plaatsen beschikbaar waren omwille van de lokale infrastructuur.

Dit gratis verkrijgbaar handboek omvat 136 pagina's nuttige informatie over de onderwerpen tuinvijver en koi. Dit zijn in totaal 44 pagina's meer nuttige tips dan in de eerste oplage.

JBL

Tijdens de ontwikkeling van het JBL ProPond-assortiment ontstond in Japan, samen met de befaamde koikwekers in Niigata, het idee om een JBL-reis te plannen waarbij de geïnteresseerden de koikwekers zouden kunnen bezoeken.

JBL website

Omvangrijker en behulpzamer kan het nauwelijks nog: de op 14.08.2015 om middernacht vrijgegeven JBL homepage staat gelijk aan een boek met 24.000 pagina’s. Voor een geprinte versie zou een professionele printer 14 uur nodig hebben!

JBL onderscheiden voor zijn ecologische aanpak

De regio Rijn-Neckar kende JBL in het kader van zijn energie-efficiëntieproject de ‘Duurzame Ondernemersprijs 2014’ toe. Uit een speciale beoordeling van de JBL-fabriek in Neuhofen (Duitsland) bleek duidelijk hoeveel JBL investeerde in de bescherming van het milieu.