Skip to content Skip to navigation

online

Van 15 oktober tot en met 15 december 2020 kunnen eigenaars van huisdieren en dierenartsen de virtuele expo 'Preventieve zorg en welzijn van gezelschapsdieren' bezoeken. Deze expo wil bijdragen aan een betere verstandhouding tussen de huisdiereigenaar en de dierenarts.

BTV

Hebben de Vlaamse tuincentra écht groene vingers? Hoe zorgen ze voor een groenere voetafdruk? Met de nieuwe groenscan, die de Belgische Tuincentra Vereniging (BTV) ontwikkelde met de steun van de Vlaamse overheid, kunnen tuincentra nu makkelijker duurzaam ondernemen.

PetTradePortal

Beeztees heeft haar bestelportal - de PetTradePortal – vernieuwd. Hierdoor is het opzoeken en bestellen van producten nog gemakkelijker en vollediger gemaakt. De PetTradePortal is een online bestelsysteem om eenvoudig bestellingen te plaatsen en af te laten leveren waar u wil.

HorseLifestyle.TV

HorseLifestyle.TV, de online streaming service met films, series, boeken en magazines over paarden, is vanaf nu wereldwijd beschikbaar. Over de hele wereld zullen leden onbeperkt toegang tot de online bibliotheek op hun laptop, PC, tablet of smartphone.

Online-verkoop

Uit een onderzoek van BeCommerce, de vereniging van bedrijven die actief zijn in e-commerce, is gebleken dat de Belgen in het tweede kwartaal van 2015 voor bijna 2 miljard aan producten en diensten online kochten: 1,97 miljard om precies te zijn.  Dit maakt dat de online-verkoop, net zoals in het

Lifestyle for Pets

Op 4 oktober 2015 schiet Lifestyle for Pets uit de startblokken: een uniek online platform met een interactieve tv-zender, dat alle activiteiten en trends op huisdiergebied wil samenbrengen.  Prins Petfoods is daarmee pionier op dit gebied en zal als eerste de allernieuwste technologie gaan toepa