Skip to content Skip to navigation

personeel

De Duitse Pet Trade & Industry Associatie (ZZF) en de Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe (WZF) hebben recent een nieuwe managing director aangesteld voor WZF, dat 's werelds belangrijkste petcarevakbeurs Interzoo organiseert. Voortaan staan Gordon Bonnet aan het hoofd van WZF.

Wisseling van wacht in het management van Renske Natuurlijke Diervoeding B.V. uit Cuijk. Renske van den Berg en haar dochter Elma van den Berg vormen vanaf 1 januari 2021 de algemene directie. Niels Horrevoets versterkt het team als marketing- en salesmanager.

De Europese petfoodfederatie FEDIAF heeft Raquel Izquierdo de Santiago aangesteld als nieuwe secretaris-generaal. Raquel volgt Thomas Meyer op, die de organisatie ruim 20 jaar leidde en de petfoodindustrie door de veranderende EU-wetgeving als gevolg van de BSE- en de dioxinecrisis loodste.

Aquaja is verheugd om te melden dat Bjorn Leurs op 1 oktober 2020 in dienst trad als productie- & procesmanager.

Om de activiteiten op de Belgische markt verder te ontwikkelen, werd het team van Johnson Petfoods per 1 september 2019 versterkt met de Vlaamse Laura de Saeger.

Louise Wilkins

Dog Rocks Distribution Ltd. kondigt de aanstelling aan van Louise Wilkins als hun nieuwe Salesverantwoordelijke (Head of Sales).