Skip to content Skip to navigation

pet care

Normaal gezien verzamelde de petcare-industrie zich nu in Neurenberg voor Interzoo 2020. De Coronapandemie gooide echter roet in het eten, waardoor de organisatie besloot de vakbeurs naar juni 2021 te verschuiven.

De Amerikaanse investeringsmaatschappij Clayton Dubilier & Rice (CD&R) heeft de onderneming Radio Systems Corporation overgenomen.

Als gevolg van de COVID-19-pandemie hebben Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH, organisator van Interzoo, en BolognaFiere S.p.A., organisator van Zoomark International, samen besloten om elk hun tweejaarlijks event met 1 jaar uit te stellen.

Eenmaal de huidige Coronapandemie achter de rug is, zullen we ongetwijfeld wakker worden in een wereld met nieuwe noden en dito routines. Desondanks zullen huisdieren een essentiële rol blijven spelen in het leven van de mens.

Prins Petfoods wil zijn partners in de dierenbranche tijdens de coronacrisis helpen via Prins Cares. Zo zal topspreker prof. dr.

Zoals u al eerder op onze website kon lezen, werd er onlangs beslist om de komende editie van Interzoo, die normaal van 19 tot en met 22 mei 2020 in Neurenberg (Duitsland) zou plaatsvinden, uit te stellen naar een latere datum.

Ieder jaar wordt er tijdens het GlobalPETS Forum een award uitgereikt aan een bedrijf uit de petcarebranche die een uitzonderlijke prestatie leverde, specifiek in het jaarlijks thema van het event.

Dit jaar werd voor het eerst ook een 'Natural & Sustainable' Award uitgereikt. Deze ging naar de firma Supplies for Pets voor hun biologische en composteerbare poepzakjes voor honden. Deze worden vervaardigd uit 30% hernieuwbare grondstoffen.

Het Franse bedrijf Weenect lanceerde een nieuwe versie van zijn GPS-tracker voor honden en katten. De Weenect GPS-tracker mag zich het kleinste en lichtste model op de markt noemen.

Deze nieuwe kauwsticks zijn luchtgedroogd en bieden de hond dus extra lang kauwplezier. Daarnaast zorgen ze voor een effectieve poetsbeurt van de tanden, waardoor ze tegelijk de adem verfrissen en de tanden sterk houden.

Pagina's