Skip to content Skip to navigation

petcare

‘Met welke producten kun je klanten aansporen om in je zaak te winkelen? ‘Welke producten zijn de winners op de winkelvloer?’ ‘Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je zaak te binden en hoe doe je dat dan?’… Wil je antwoorden of een visie op deze vragen?

Volgend jaar kunnen ondernemers uit de petcarebranche terecht op een nieuwe vakbeurs in het Verenigd Koninkrijk. Van 15 tot en met 17 september 2020 wordt immers in Birmingham de Pet and Animal Wellbeing Expo of kortweg Pawexpo gehouden.

Op 8 en 9 oktober 2019 vindt in het Hyperion Hotel in het Duitse Hamburg het Heimtier-Kongress 2019 plaats. Het event wordt georganiseerd door het Management Forum der Handelsblatt Media Group en het Duitse vakblad PetWorldwide.

Beeztees viert dit jaar in oktober haar 50-jarig bestaan. Dit familiebedrijf (met Job en Guusje van Riel aan het roer) in hart en nieren werd in de afgelopen 50 jaar verder uitgebouwd. Naast groothandel is er met Beeztees ook een toonaangevend consumentenmerk gebouwd.

petcare

Een enquête, in opdracht van de Franse vakvereniging Promojardin en hun afdeling Prom’Animal, toont aan dat Franse petcaremarkt vorig jaar met 2% steeg. Het segment voor katten, dat ruim 43% van de totale verkoop vertegenwoordigt, liet een groei van 3% noteren.