Skip to content Skip to navigation

petfood

Eind augustus 2020 maakte Champion Petfoods Benelux bekend dat het verder gaat onder een nieuwe benaming, namelijk Finest Petfoods. Daarnaast pakt de onderneming uit met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

De Europese petfoodfederatie FEDIAF maakte onlangs zijn jaarlijks overzicht van de huisdierenpopulatie en de Europese huisdierenmarkt bekend. Uit die cijfers blijkt dat er ondertussen 85 miljoen gezinnen zijn die een huisdier bezitten. Dat is ongeveer 38% van het totale aantal huishoudens.

‘Met welke producten kun je klanten aansporen om in je zaak te winkelen?' ‘Welke producten zijn de winners op de winkelvloer?’ ‘Wat zijn de ultieme verleiders om klanten aan je zaak te binden en hoe doe je dat dan?’… Wil je antwoorden of een visie op deze vragen?

Van 19 tot en met 22 mei 2020 komen de belangrijkste ondernemingen uit de internationale petcare-industrie terug samen in het Duitse Neurenberg voor de vakbeurs Interzoo.

petfood trends 2016

Euromonitor ging na welke tendensen dit jaar de markt van de huisdierbenodigdheden zullen beheersen. We zetten ze alvast voor u op een rijtje.