Skip to content Skip to navigation

Prins Petfoods

Om de onderlinge samenwerking en gemeenschappelijke interesses met de Arnhemse eredivisieclub Vitesse in beeld te brengen, presenteert Prins Petfoods ‘The Battle’.

De Nederlandse onderneming Prins Petfoods is van start gegaan met een Health Coach-opleidingproject. Begin juli 2019 trapte een pilootgroep van 30 personen het project af, eind september 2019 vangt er een tweede groep aan.

Prins Petfoods wint GlobalPETS Forum Award 2018

Deze internationale prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf dat in de huisdierenbranche een buitengewone prestatie heeft neergezet.

Prins Petfoods

Deze omvat meer beeld en beleving, waarbij de bezoeker snel en eenvoudig kan zoeken naar relevante artikelen en producten die passen bij de soort en leeftijd van zijn dier.

Prins Petfoods partner van Hond2016

Het Nederlandse bedrijf Prins Petfoods is partner van Hond2016, de nieuwe naam van de voormalige Winnershow op 9, 10 en 11 december in de RAI Amsterdam.

Prins Petfoods

Zoals elk jaar organiseert Prins Petfoods dit jaar opnieuw een actie voor het goede doel. Het Veenendaalse bedrijf geeft dit jaar maar liefst 2.500 kilo kattenvoeding weg, verdeeld over 5 kattenopvangcentra.

Prins Petfoods breidt uit met derde pand

Dit nieuwe gebouw wordt het onderkomen van het unieke online platform Lifestyle for pets, dat in samenwerking met deelnemende dierenspeciaalzaken alle activiteiten, trends en kennis op huisdiergebied samenbrengt.

Prins Petfoods valt in de prijzen

Prins ProCare Super Active geperste brokvoeding werd in Nederland immers uitgeroepen tot ‘Beste Product van het Jaar 2015-2016’ in de categorie dierenvoeding. Het betreft één van de grootste consumentenverkiezingen in Nederland.

Lifestyle for Pets

Op 4 oktober 2015 schiet Lifestyle for Pets uit de startblokken: een uniek online platform met een interactieve tv-zender, dat alle activiteiten en trends op huisdiergebied wil samenbrengen.  Prins Petfoods is daarmee pionier op dit gebied en zal als eerste de allernieuwste technologie gaan toepa

Prins Petfoods valt in de prijzen

Deze Nederlandse producent van honden- en kattenvoeding sleepte de Retail Award 2014 in de categorie ‘dierenartikelen’ van het Nederlandse vakblad Tuinzaken in de wacht. Een open en transparant bedrijf dat in een competitieve branche in de breedte kwaliteit levert, oordeelde de jury.