Skip to content Skip to navigation

spoga+gafa

Lang zag het er naar uit dat spoga+gafa 2020 georganiseerd zouden worden, maar uiteindelijk heeft Koelnmesse toch besloten om de vakbeurs naar 2021 te verschuiven. Op vraag van de branche krijgt het event een nieuw tijdstip, namelijk de eerste helft van het jaar.

Na overleg met de voornaamste vertegenwoordigers van de internationale ruitersportbranche heeft Koelnmesse besloten om voortaan slechts nog één keer per jaar spoga horse in Keulen te organiseren. Sinds 2019 liepen er al gesprekken met de ruitersportbranche.

Ruim 3 maanden voor de start van spoga + gafa gaf KoelnMesse een stand van zaken over de voorbereiding van de vakbeurs in deze aparte tijden. De tuinbouwsector bereidt zich immers voor op de tijd na de Coronacrisis en de hervatting van het bedrijfsleven.

Spoga horse, de internationale vakbeurs voor de paardensport, krijgt een nieuwe directrice. Begin juni 2020 gaat Ines Rathke immers een nieuwe professionele uitdaging aan buiten KoelnMesse. Ze wordt opgevolgd door Dr. Maria Näther.

Van 1 tot en met 3 september 2019 vond in Keulen spoga+gafa 2019 plaats. Meer dan 2.280 exposanten uit 67 landen, waarvan ruim 86 % uit het buitenland kwam,  presenteerden in KölnMesse de nieuwste trends en producten voor het komende tuinseizoen.

Tuinprofessionals van over de hele wereld kunnen van 1 tot 3 september 2019 opnieuw hun hart ophalen tijdens de vakbeurs spoga+gafa in Keulen. Op een beursoppervlakte van 230.000 m² zullen zowat 2.100 standhouders uit 60 landen alles tonen wat de tuinsector te bieden heeft.

Op 3 en 4 september 2018 vond de spoga+gafa plaats in Keulen. spoga+gafa is het nummer 1 event wereldwijd op het gebied van tuinbeurzen. Op deze beurs worden de grote namen, de nieuwkomers en de laatste trends voor het komende seizoen gepresenteerd. Ook GRS was uiteraard aanwezig op deze beurs.

Het aftellen is begonnen naar spoga+gafa 2018, wereldwijd de nummer 1 van de tuinbeurzen, die van 2 tot en met 4 september 2018 in KölnMesse plaatsvindt. Circa 2.100 exposanten uit 60 landen presenteren het internationale professionele publiek op 230.000 vierkante meter alles uit de tuinwereld.

Barbecues zijn steeds meer geconnecteerd met apps.​

Van 3 tot en met 5 september 2017 wordt in Keulen spoga+gafa, ’s werelds grootste vakbeurs voor de tuinbranche, georganiseerd. Het event vormt de ideale locatie om er de nieuwe ontwikkelingen in de sector te spotten. 

spoga+gafa 2017

Van 3 tot en met 5 september 2017 strijkt de groenindustrie weer neer op het beursterreinen van KoelnMesse. Naar verwachting zullen meer dan 2.000 standhouders uit 59 verschillende landen de diverse aspecten van het tuingebeuren in de kijker plaatsen.

Pagina's