Skip to content Skip to navigation

tuinbranche

Al jarenlang is Luk Nuytten de secretaris van de Belgische Tuincentra Vereniging of kortweg BTV en zet hij zich in om de beroepsbelangen van de tuinbranche te behartigen. Luk Nuytten had al enige tijd aangegeven dat hij het wat rustiger aan wou doen en van zijn pensioen wou genieten.

Tuinprofessionals van over de hele wereld kunnen van 1 tot 3 september 2019 opnieuw hun hart ophalen tijdens de vakbeurs spoga+gafa in Keulen. Op een beursoppervlakte van 230.000 m² zullen zowat 2.100 standhouders uit 60 landen alles tonen wat de tuinsector te bieden heeft.

Green

Van 2 tot en met 4 september 2018 wordt Flanders Expo in Gent alweer omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional.

Glee 2018

Glee, de belangrijkste tuinretailbeurs in het Verenigd Koninkrijk die de productgroepen tuin, outdoor leisure en petbenodigdheden in de kijker zet, vindt dit jaar van 10 tot en met 12 september 2018 plaats in het beurscomplex NEC te Birmingham.

Barbecues zijn steeds meer geconnecteerd met apps.​

Van 3 tot en met 5 september 2017 wordt in Keulen spoga+gafa, ’s werelds grootste vakbeurs voor de tuinbranche, georganiseerd. Het event vormt de ideale locatie om er de nieuwe ontwikkelingen in de sector te spotten. 

spoga+gafa 2015

Op 1 september ll. kon spoga+gafa een punt zetten achter drie succesvolle beursdagen. Zo’n 37.000 bezoekers uit 108 landen ontdekten tal van nieuwe producten op deze internationale tuinvakbeurs.

DIY, Home & Garden 2015

De vakbeurs DIY, Home & Garden wordt dit jaar voor het eerst volledig georganiseerd door Kortrijk Xpo. Dit zorgt ervoor dat het organisatieteam alvast diverse nieuwe accenten wil leggen tijdens de komende editie, die van 20 tot en met 22 september wordt gehouden.

spoga+gafa

Van 30 augustus t.e.m 1 september 2015 kunnen professionals uit de tuinbranche opnieuw afzakken naar Keulen voor spoga+gafa. Ongeveer 2000 leveranciers uit 60 verschillende landen zullen er opnieuw hun nieuwe producten voorstellen.