Skip to content Skip to navigation

tuinbranche

Lang zag het er naar uit dat spoga+gafa 2020 georganiseerd zouden worden, maar uiteindelijk heeft Koelnmesse toch besloten om de vakbeurs naar 2021 te verschuiven. Op vraag van de branche krijgt het event een nieuw tijdstip, namelijk de eerste helft van het jaar.

De STIHL Groep realiseerde tijdens het boekjaar 2019 een omzet van 3,93 miljard euro. Dat is een toename van 4 procent in vergelijking met vorig jaar (3,78 miljard euro). Zonder wisselkoerseffecten zou de omzetgroei rond 2,7 procent liggen.

Om de vele toekomstige uitdagingen en opportuniteiten aan te grijpen en de groei op lange termijn te bestendigen, vervoegde Bernard Vercaemst  op 3 februari 2020 de firma Bio Services International (BSI) als aandeelhouder en CEO.

Al jarenlang is Luk Nuytten de algemeen secretaris van de Belgische Tuincentra Vereniging of kortweg BTV en zet hij zich in om de beroepsbelangen van de tuinbranche te behartigen. Luk Nuytten had al enige tijd aangegeven dat hij het wat rustiger aan wou doen en van zijn pensioen wou genieten.

Tuinprofessionals van over de hele wereld kunnen van 1 tot 3 september 2019 opnieuw hun hart ophalen tijdens de vakbeurs spoga+gafa in Keulen. Op een beursoppervlakte van 230.000 m² zullen zowat 2.100 standhouders uit 60 landen alles tonen wat de tuinsector te bieden heeft.

Green

Van 2 tot en met 4 september 2018 wordt Flanders Expo in Gent alweer omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional.

Glee 2018

Glee, de belangrijkste tuinretailbeurs in het Verenigd Koninkrijk die de productgroepen tuin, outdoor leisure en petbenodigdheden in de kijker zet, vindt dit jaar van 10 tot en met 12 september 2018 plaats in het beurscomplex NEC te Birmingham.

Barbecues zijn steeds meer geconnecteerd met apps.​

Van 3 tot en met 5 september 2017 wordt in Keulen spoga+gafa, ’s werelds grootste vakbeurs voor de tuinbranche, georganiseerd. Het event vormt de ideale locatie om er de nieuwe ontwikkelingen in de sector te spotten. 

spoga+gafa 2015

Op 1 september ll. kon spoga+gafa een punt zetten achter drie succesvolle beursdagen. Zo’n 37.000 bezoekers uit 108 landen ontdekten tal van nieuwe producten op deze internationale tuinvakbeurs.

DIY, Home & Garden 2015

De vakbeurs DIY, Home & Garden wordt dit jaar voor het eerst volledig georganiseerd door Kortrijk Xpo. Dit zorgt ervoor dat het organisatieteam alvast diverse nieuwe accenten wil leggen tijdens de komende editie, die van 20 tot en met 22 september wordt gehouden.

Pagina's