Skip to content Skip to navigation

vakbeurs

De organisatie van de Italiaanse vakbeurs Zoomark International is volop bezig met de voorbereiding van de volgende editie die in mei 2022 plaatsvindt.

Omdat het organiseren van een fysieke beurs door alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus niet mogelijk was, heeft GRS haar Novemberbeurs digitaal vormgegeven. Op woensdagavond 18 november jl.

Met een mooi aanbod aan exposanten en een mediacampagne die op stapel staat, was de organisatie volledig klaar en enthousiast om van de 35ste jubileumeditie van de vakbeurs DIY, PRO & Garden opnieuw een succes te maken. Praktisch kon het event perfect opgezet worden in een Coronaproof-omgevin

Op maandag 25 en dinsdag 26 januari 2021 wordt de 35ste editie van DIY, Pro & Garden georganiseerd. Deze tweejaarlijkse vakbeurs is een niet te missen afspraak voor retailers in dhz, tuinartikelen en professionele materialen.

GRS Retail gaat haar huisbeurs in november digitaal vormgeven. Het organiseren van een fysieke beurs is door alle beperkende maatregelen rondom het coronavirus helaas niet mogelijk.

Op 23 juni 2020 werd door de Nationale Veiligheidsraad beslist dat vakbeurzen vanaf 1 september 2020 weer zouden worden toegelaten, mits het strikt naleven van het beursprotocol en het akkoord van de lokale autoriteiten, en voor zover de epidemiologische omstandigheden het toelaten.

Van 27 tot en met 29 september 2020 wordt Flanders Expo in Gent omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional.

Lang zag het er naar uit dat spoga+gafa 2020 georganiseerd zouden worden, maar uiteindelijk heeft Koelnmesse toch besloten om de vakbeurs naar 2021 te verschuiven. Op vraag van de branche krijgt het event een nieuw tijdstip, namelijk de eerste helft van het jaar.

Ruim 3 maanden voor de start van spoga + gafa gaf KoelnMesse een stand van zaken over de voorbereiding van de vakbeurs in deze aparte tijden. De tuinbouwsector bereidt zich immers voor op de tijd na de Coronacrisis en de hervatting van het bedrijfsleven.

"Vandaag (dinsdag 19 mei 2020, nvdr) zou normaal de opening van Interzoo 2020 hebben plaats gevonden.

Pagina's