Skip to content Skip to navigation

vakbeurs

Van zondag 29 september tot en met dinsdag 1 oktober kunnen doe-het-zelfzaken, tuincentra, decoratiezaken, bouwmaterialenhandels en ijzerwarenzaken in Kortrijk Xpo terecht voor de 34ste editie van DIY, Pro & Garden.

ANIDO, de hoogmis voor de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk, komt er langzaam maar zeker weer aan. Noteer alvast zondag 16 en maandag 17 februari 2020 in uw agenda, want dan kunt u in Kortrijk Xpo terecht voor de 21ste editie van deze vakbeurs.

Foto doc. Norbert Waalboer

Na het succesvolle kennisevent Dibevo University in 2018 vindt dit jaar weer een echte Dibevo-Vakbeurs plaats waarbij de focus volledig op de producten ligt.

Tuinprofessionals van over de hele wereld kunnen van 1 tot 3 september 2019 opnieuw hun hart ophalen tijdens de vakbeurs spoga+gafa in Keulen. Op een beursoppervlakte van 230.000 m² zullen zowat 2.100 standhouders uit 60 landen alles tonen wat de tuinsector te bieden heeft.

De 18de editie van Zoomark International, georganiseerd door BolognaFiere, was opnieuw een voltreffer met in totaal 757 buitenlandse exposanten uit 45 landen. De aanwezigheid van zes nationale delegaties was tekenend voor de groeiende internationale uitstraling van het evenement.

IBERZOO+PROPET 2019, de belangrijkste vakbeurs voor professionals uit de petindustrie op het Iberische schiereiland, komt er met rasse schreden weer aan. Het event vindt immers plaats van 21 tot en met 23 maart 2019 plaats in Madrid.

Green

Van 2 tot en met 4 september 2018 wordt Flanders Expo in Gent alweer omgetoverd tot een waar paradijs voor de groenprofessional.

Glee 2018

Glee, de belangrijkste tuinretailbeurs in het Verenigd Koninkrijk die de productgroepen tuin, outdoor leisure en petbenodigdheden in de kijker zet, vindt dit jaar van 10 tot en met 12 september 2018 plaats in het beurscomplex NEC te Birmingham.

Interzoo 2018

Talrijke internationale vakbezoekers en zeer professionele standen: beursorganisator WZR (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH) is opgetogen over de voorbije Interzoo 2018.

Zoomark

Zoomark International, georganiseerd door Bolognafiere, is de belangrijkste vakbeurs voor de Europese petcare-industrie in de oneven jaren. Het event kondigde onlangs de nieuwe datum voor de komende editie aan. Deze zal plaats vinden van maandag 6 mei tot en met donderdag 9 mei.

Pagina's