Skip to content Skip to navigation

vakbeurzen

Spoga horse, de internationale vakbeurs voor de paardensport, krijgt een nieuwe directrice. Begin juni 2020 gaat Ines Rathke immers een nieuwe professionele uitdaging aan buiten KoelnMesse. Ze wordt opgevolgd door Dr. Maria Näther.

Noteer alvast 16 en 17 februari 2020 in uw agenda, want dan wordt in Kortrijk Xpo de 21ste editie georganiseerd van ANIDO, de tweejaarlijkse vakbeurs voor alle professionals uit de petcarebranche in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Zoomark 2019 wordt georganiseerd van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei. “We hebben er bewust voor gekozen dat bepaalde beursdagen niet meer in het weekend vallen”, geeft Marco Momoli, Sales Director bij BolognaFiere aan.

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei 2019 vindt in Bologna Zoomark International plaats. De vakbeurs belooft opnieuw een voltreffer te worden. 

Green Expo 2018

Op 2, 3 en 4 september 2018 gooit Flanders Expo (Gent) opnieuw zijn deuren open voor Green Expo, de beurs voor de groenprofessional. Meer dan 200 exposanten bieden de bezoeker drie dagen lang alles aan rond de aanleg en het onderhoud van tuinen en parken.