Skip to content Skip to navigation

GRS en TBN organiseren Juni Event

Tuinbranche Nederland en GRS zoeken de samenwerking op en organiseren op 18 juni a.s. een Juni Event in de Tuinen van Appeltern. De jaarlijkse ledenvergadering van TBN zal onder andere onderdeel zijn van het dagvullende programma, maar dit event zal ook de GRS Junibeurs/Garden Trade vervangen. Het wordt een dag vol informatie, inspiratie en zaken doen. 

Het Juni Event zal uit twee delen bestaan; het ochtendprogramma is voor alle leden van TBN, het middagprogramma wordt exclusief voor GRS leden ingevuld. Na de ledenvergadering van TBN volgen er verschillende toonaangevende sprekers die de aanwezigen meenemen in de digitale wereld. Hoe gaan we hier mee om? Zijn we ons bewust van alle voor-, nadelen en risico’s? Na de lunch begint het GRS-programma dat uit verschillende onderdelen bestaat. Ivo Putman blikt samen met de GroenRijk-tuincentra terug op het afgelopen seizoen van de Grote Tuinverbouwing, daarnaast is er een aandeelhoudersvergadering voor de GRS Retail leden. Aansluitend wordt de GRS-groep herenigd en zal Marieke de Koning het onderwerp ‘van papieren folder naar online’ bespreken.

Voorkeursleveranciers van GRS zijn ook aanwezig en bieden in de middag hun assortiment digitaal aan, inclusief een speciale ‘beursaanbieding’ en alles voor levering direct. Op deze wijze krijgen de GRS leden, ook zonder Junibeurs, de mogelijkheid hun voorraden aan te vullen. De middag wordt, onder het genot van een borrel en BBQ, afgesloten met een heuse veiling met zeer aantrekkelijke kavels die per opbod worden verkocht. De opbrengst is voor het goede doel ‘CliniClowns’.