Skip to content Skip to navigation

Prins Petfoods breidt uit met derde pand

Prins Petfoods breidt uit met derde pand

Dit nieuwe gebouw wordt het onderkomen van het unieke online platform Lifestyle for pets, dat in samenwerking met deelnemende dierenspeciaalzaken alle activiteiten, trends en kennis op huisdiergebied samenbrengt. Prins gebruikt het nieuwe pand, dat net als de andere twee bedrijfspanden en de fabriek van het in 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding gespecialiseerde familiebedrijf aan de Accustraat in Veenendaal ligt, om verder te bouwen aan het uitdragen van kennis en kunde.
Lifestyle for pets, dat via www.lifestyleforpets.tv in de lucht is met een uniek online tv-kanaal, informatieve blogs en een webshop met kwaliteitsproducten, krijgt met een nieuw, versterkt team zijn thuisbasis in het nieuwe pand, waar onder meer ruimte is voor opnamestudio’s. Dit voorjaar volgt de grootse lancering van het platform, onder meer via landelijke campagnes en een speciale aftrap met alle partners op 12 juni.  

Daarnaast werkt Prins in het nieuwe gebouw aan een voor het publiek toegankelijk experience center met onder meer een dierencafé en een museum, zodat er een complete beleving op huisdiergebied ontstaat waarbij alle zintuigen van mens en dier worden geprikkeld. Daarnaast zal de bijzondere stand van Prins die tijdens de vakbeurs Interzoo in het Duitse Nürnberg te zien zal zijn in het nieuwe pand weer worden opgebouwd.