Skip to content Skip to navigation

Prins Petfoods lanceert online platform Lifestyle for Pets

Lifestyle for Pets

Op 4 oktober 2015 schiet Lifestyle for Pets uit de startblokken: een uniek online platform met een interactieve tv-zender, dat alle activiteiten en trends op huisdiergebied wil samenbrengen.  Prins Petfoods is daarmee pionier op dit gebied en zal als eerste de allernieuwste technologie gaan toepassen in de praktijk. Het interactieve platform biedt alle benodigde kennis, begeleiding en de bijbehorende kwaliteitsproducten voor een verantwoorde, actieve lifestyle. Het welzijn van mensen en dier staat daarbij centraal. Uniek is de link die het platform legt tussen on- en offline kanalen, om zowel de klant van nu als die van de toekomst optimaal te kunnen bedienen.

Prins, dat innovatie hoog in het vaandel heeft staan, haakt met Lifestyle for Pets in op de laatste ontwikkelingen in de markt. Het platform wil dierenliefhebbers inspireren, activeren en stimuleren om via de aangesloten webshop en offline winkels passende producten en diensten af te nemen. De adviezen, service en producten richten zich niet alleen op honden en katten, maar ook op konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen, vissen en paarden.

Het online tv-kanaal Lifestyle for Pets TV zal gaan uitzenden via mobiel, desktop, smart-tv en tablet. Het is mogelijk om de geboden informatie zowel real-time als on demand te bekijken. De gebruikte technologie maakt het mogelijk om producten die tijdens de uitzendingen worden getoond direct online te bestellen. De consument kan vervolgens kiezen of hij het product thuisbezorgd wil hebben of zelf wil ophalen in een dierenspeciaalzaak.