Skip to content Skip to navigation

Regiobijeenkomsten GRS Retail

Regiobijeenkomsten GRS Retail

Onlangs hield GRS Retail haar regiobijeenkomsten voor de aangesloten tuincentra. In Nederland werden de leden welkom geheten bij Tuincentrum de Nieuwstad en Tuincentrum de Schouw. Een mooie gelegenheid om deze verbouwde en nieuwe tuincentra eens goed te bekijken en met elkaar ideeën op te doen.
Aan inspiratie was ook in België geen gebrek bij gasttuincentrum Interflower. Naast een ronde door het tuincentrum en de nodige informatie vanuit GRS Retail, stond in België een informatieve sessie over de GDPR en Cyberinsurance op het programma. The House of Change gaf een interessante workshop ‘Meer omzet genereren door te communiceren met de klant op zijn niveau’ en er was een bezoek, mét proeverij, aan Verhofstede Fruitsappen. 

In Nederland werden de ondernemers door Stephan In de Braekt van het bedrijf Bluegg meegenomen in de wereld van de emotionele intelligentie. Tijdens 3 interactieve workshops kregen de ondernemers handvatten voor het gebruik van ondermeer lichaamstaal bij het runnen van hun bedrijf. Alle drie de bijeenkomsten werden enthousiast ontvangen door de ondernemers.