Skip to content Skip to navigation

Wereldwijde online streaming service voor paardenliefhebbers

HorseLifestyle.TV

HorseLifestyle.TV, de online streaming service met films, series, boeken en magazines over paarden, is vanaf nu wereldwijd beschikbaar. Over de hele wereld zullen leden onbeperkt toegang tot de online bibliotheek op hun laptop, PC, tablet of smartphone. HorseLifestyle.TV wil het beste van de paardenwereld te verzamelen om dit te delen met al hun leden. Bovendien willen ze, door verschillende inzichten, technieken en filosofieën over paarden te delen, mensen inspireren en uitdagen om het beste uit zichzelf en hun paard te halen. Op HorseLifestyle.TV zullen series te zien zijn van wereldwijd bekende paardentrainers. Ook zullen de kijkers kunnen meevolgen hoe bekende ruiters zoals Jeroen Dubbeldam, Charlotte Dujardin en Carl Hester zich voorbereiden op hun wedstrijden.

Naast films en series, zijn er op HorseLifestyle.TV ook boeken zoals: ‘Anatomy of the Horse’, ‘Black Beauty’, ‘Winter’s Tales’ en ‘Xenophon’ en magazines als: ‘Equestrian Quartely’, ‘Everything Horse UK’ en ‘Horse & Style Magazine’ te lezen.

Op HorseLifestyle.TV in de Benelux is alvast een speciaal aanbod voor jeugdige kijkers beschikbaar. Verschillende Nederlands gesproken of in het Nederlands ondertitelde films en series die populair zijn bij het jonge volkje kunnen er worden bekeken. Naast premium films en series, exclusief voor leden, biedt Horse Lifestyle tevens een selectie van films, series, boeken en magazines gratis aan voor leden en niet-leden.