Skip to content Skip to navigation

Pet

Tijdens de 20ste editie van het GlobalPETS Forum, dat van 23 tot en met 25 januari 2019 in Amsterdam Beach (Nederland) werd georganiseerd, werd ook de the GlobalPETS Forum Award 2019 uitgereikt. Die ging naar Fish4Dog. Deze Britse onderneming werd in 2004 gesticht.

Van maandag 6 tot en met donderdag 9 mei 2019 vindt in Bologna Zoomark International plaats. De vakbeurs belooft opnieuw een voltreffer te worden. 

Aquaja is trots om te melden dat zij een tweede BV opgericht hebben. De laatste jaren voerde Aquaja veel innovaties door in haar productaanbod.

Sinds 1 januari 2019 fungeert Alexandra Facklamm als voltijdse management director bij WZF GmbH (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe), de organisator van 's werelds grootste vakbeurs voor huisdierenbenodigdheden Interzoo.

IBERZOO+PROPET 2019, de belangrijkste vakbeurs voor professionals uit de petindustrie op het Iberische schiereiland, komt er met rasse schreden weer aan. Het event vindt immers plaats van 21 tot en met 23 maart 2019 plaats in Madrid.

Sinds 2012 (nog onder de bevoegdheid van voormalig Minister Laurette Onkelinx) had de dienst 'Dierenwelzijn' de bedoeling om een positieflijst op te stellen voor reptielen. Initieel vertrok men van een drastische beperking en een sterk gelimiteerde lijst met nog enkele soorten die zouden mogen ve

Omdat de productieruimte, het magazijn en de kantoren van Edialux, dat deel uitmaakt van de Pelsis Group en gespecialiseerd is in bestrijdingsmiddelen voor gebruik in huis en de tuin, te klein werden, besloot de onderneming uit te kijken naar een nieuwe locatie.

Om klanten in België, Luxemburg en Frankrijk  nog beter van dienst te zijn  zal vanaf begin 2019 het Beeztees-assortiment worden toegevoegd aan het Malanico-assortiment en -platform. Hiermee zal naast de logistiek die nu al door Malanico wordt verzorgd ook de facturatie van het Beeztees assortime

Pagina's