Skip to content Skip to navigation

Pet

De Dibevo-Vakbeurs trok op zondag 6 en maandag 7 oktober 4.104 bezoekers naar de Broodfabriek in Rijswijk (Nederland). Dat aantal is door de jaren heen opvallend constant gebleven.

Op 10 oktober 2019 komt de CCV Tap & Go app op de markt. Handelaren zullen zo de belangrijkste (mobiele) betaalmethodes via één platform kunnen aanvaarden. De app is volledig gratis, handelaren betalen enkel de transactiekosten.

Sinds 4 oktober 2019 is Rijkevorsel een dierenspeciaalzaak rijker. Toen opende een winkel van Cats&Dogs haar deuren op de Breebos Shopping-site. Hierdoor beschikt deze dierenspeciaalzaak die wordt geleid door Kevin Massart nu over vier vestigingen.

Sinds 1 oktober 2019 mag de Nederlandse firma Groothandel Smulders zich de exclusieve Benelux-distributeur noemen van Dennerle. Deze Duitse onderneming is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van aquarium- en vijverbenodigdheden.

Op zondag 6 en maandag 7 oktober 2019 vindt een splinternieuwe editie plaats van de Dibevo-Vakbeurs in de Broodfabriek te Rijswijk (Nederland).

Vanaf 1 oktober 2019 is Erven Trading International (ETI) de exclusieve verdeler in België en Nederland van de interactieve spellen van Nina Ottosson. De onderneming fungeerde al langer als importeur, maar krijgt nu de exclusieve rechten in handen.

Voor het vijfde jaar op rij overschreed het bezoekersaantal op de Britse vakbeurs voor de petcarebranche PATS Telford de kaap van de 2.000. Op 22 en 23 september 2019 mocht de organisatie in totaal 2.103 professionals ontvangen in het Telford International Centre, een toename van 2,7%.

Op zaterdag 21 en zondag 22 November wordt in Aichi Sky Expo (Japan) voor de eerste maal Interpets Aichi, een tweedaagse beurs rond petcare-artikelen en diensten die zowel toegankelijk is voor de vakhandel als het grote publiek, georganiseerd.

Pagina's