Skip to content Skip to navigation

Pet

Op 21 januari 2021 vond normaal gesproken het internationale GlobalPETS Forum plaats.

Renske Natural Pefood, producent van hoogwaardige en verantwoorde voeding voor honden en katten, beschikt sinds kort over een nieuwe website. Naast zijn moderne look springt de site in het oog door zijn gebruiksvriendelijkheid.

Op woensdag 13 januari 2021 nam border collie ‘Lily’ samen met haar baasje Valerie Scherpenzeel de hoofdprijs in ontvangst van de CaroCroc Eindejaarsloterij. Van 23 november tot en met 31 december 2020 ontving iedere consument bij aankoop van een CaroCroc product naar keuze een gratis lot.

Toen de vorige hond van Madice Behaegel aan kanker overleed, besloot ze op zoek te gaan naar accessoires zonder plastic. Omdat het aanbod in de dierenspeciaalzaak haar niet echt kon bekoren, besloot ze zelf een onderneming uit de grond te stampen. Pino Pets was geboren.

In 2016 richtten Alex Cardin en Alexis d'Outremont Dog Chef op: dit Belgisch bedrijf produceert verse, huisbereide maaltijden op maat van de hond en levert die maandelijks aan huis.

Toen Joachim Böhme in 1960 JBL, gespecialiseerd in aquaristiek, terrarium en vijver, oprichtte, kon hij alleen maar hopen dat zijn bedrijf in het bezit van de familie zou blijven. Toen in 1991 zijn zoon Roland Böhme de dagelijkse leiding van de firma overnam, was de tweede generatie een feit.

Het Nederlandse familiebedrijf Vobra Special Petfoods, specialist in de ontwikkeling en de productie van kwalitatieve diervoeding, breidt uit met een nieuwe fabriek naast de bestaande productiefaciliteit in Veghel.

De Nederlandse firma Prins Petfoods scoorde opnieuw erg hoog op het gebied van klanttevredenheid. Dat blijkt uit de zogeheten Net Promoter Score (NPS), die het bedrijf regelmatig laat berekenen.

Pagina's