Skip to content Skip to navigation

Pet

Tot nader order mogen dierenspeciaalzaken nog open blijven. Bij veel ondernemers en hun medewerkers heerst er momenteel echter heel wat ongerustheid over het Coronavirus. Om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, is het aangewezen om de nodige maatregelen in acht te nemen.

Door de snelle verspreiding van het Coronavirus in Duitsland en de rest van Europa ziet organisator Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH (WZF) zich genoodzaakt om Interzoo 2020 naar een latere datum te verschuiven. Wanneer dit precies zal zijn, is momenteel nog niet duidelijk.

Tom&Co blijft zijn expansie in Frankrijk verder zetten. Zo opende midden maart 2020 de 38ste vestiging zijn deuren in Chasse sur Rhône in het departement Isère.

Op 11 maart 2020 kondigde Spectrum Brands aan dat het de firma Omega Sea overneemt en toevoegt aan haar portfolio met merken uit de aquaristiek, namelijk Tetra, Marineland, Instant Ocean en GloFish.

Ieder jaar wordt er tijdens het GlobalPETS Forum een award uitgereikt aan een bedrijf uit de petcarebranche die een uitzonderlijke prestatie leverde, specifiek in het jaarlijks thema van het event.

Sinds kort is Berend Bassleer aan de slag bij Bassleer Biofish. Dankzij zijn werk in de aquariumgroothandel werd hij van jongsaf aan ondergedompeld in de wereld van visdiagnostiek en aquaristiek door zijn werk in de aquarium groothandel.

In verband met het Coronavirus heeft de directie van Farm Food hun verantwoordelijkheid genomen en besloten om de Open Dagen van 21 en 22 maart 2020 te verplaatsen naar het laatste weekend van september.

Dit jaar werd voor het eerst ook een 'Natural & Sustainable' Award uitgereikt. Deze ging naar de firma Supplies for Pets voor hun biologische en composteerbare poepzakjes voor honden. Deze worden vervaardigd uit 30% hernieuwbare grondstoffen.

Pagina's