Skip to content Skip to navigation

Pet

Elk jaar laten Dibevo en de Nederlandse Voedingsindustrie Gezelschapsdieren (NVG) een onderzoek uitvoeren naar de huisdierenpopulatie in Nederland.

Enkele maanden terug kon je op onze website al lezen dat Matthieu Lambeaux in de running was om het roer over te nemen bij de groep AgroBiothers.

Dierenspeciaalzaak Poils et Plumes, dat al 20 vestigingen in Wallonië en Brussel telde, blijft zijn expansie verderzetten.

Eind augustus 2020 maakte Champion Petfoods Benelux bekend dat het verder gaat onder een nieuwe benaming, namelijk Finest Petfoods. Daarnaast pakt de onderneming uit met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

Het aantal aanmeldingen voor de JBL-expeditie naar Colombia overtrof alle verwachtingen. Meer dan 200 personen meldden zich aan terwijl er maar 36 plaatsen beschikbaar waren omwille van de lokale infrastructuur.

De Nederlandse producent van kwalitatieve kattenkrabpalen en -accessoires viel recent in de prijzen. Recent werd de onderneming tijdens de Pet Product & Services Awards uitgeroepen tot Best European Cat Scratching Tree Brand 2020.  

De firma Ecoclavis, producent van vriesverse huisdierenvoeding onder de merken Jolipet, Wolf's Menu en Barf Buffet, mocht recent het label 'Handmade in Belgium' ontvangen van Unizo. De zelfstandigenorganisatie wil met dit label de ambachtelijke ondernemers in de kijker zetten.

Onlinedierenwinkel Zooplus kan terugblikken op een geslaagde start in 2020. De gerealiseerde omzet in de eerste jaarhelft van 2020 bedroeg 862 miljoen euro, een forse stijging in vergelijking met de eerste 6 maanden van 2019 toen de totale verkoop aftikte op 727 miljoen.

Pagina's