Skip to content Skip to navigation

Pet

De Franse onderneming Agrobiothers, dat huisdierbenodigdheden produceert en verdeelt, heeft sinds kort een nieuwe CEO, namelijk Matthieu Lambeaux, die voorheen onder meer CEO was van fruitconservenproducent St Mament en de diepvriesvoedingsspecialist Findus South Europe.

Beeztees is gespecialiseerd in de productie en verkoop van accessoires en snacks voor huisdieren. Deze Nederlandse firma ontwerpt en ontwikkelt veel van zijn nieuwigheden zelf en vermarkt zijn assortiment naar meer dan 40 landen wereldwijd.

De consolidatietrend op de petcaremarkt blijft zich ook in 2020 verder zetten. Zo meldde United Petfood, internationale producent van honden- en kattenvoeding, op 9 januari de acquisitie van de Italiaanse firma Effeffe Petfood.

Ferplast, producent van dierenbendodigheden, telt wereldwijd ruim 1.100 medewerkers die dagelijks instaan voor een breed assortiment van meer dan 6.000 artikelen.

“Netwerken, nieuwigheden ontdekken, kennismaken met voor u onbekende buitenlandse ondernemingen, vakkennis verwerven, de trends van vandaag én morgen waarnemen, innovatieve ideeën detecteren, inspiratie opsnuiven,… Er zijn talrijke redenen waarom u zich op zondag 16 en/of maandag 17 februari 2020

In navolging van het succesvolle paviljoen voor jonge Duitse bedrijven uit de petcarebranche wil Interzoo-organisator WZF (Wirtschaftsgemeinschaft Zoologischer Fachbetriebe GmbH) ook buitenlandse nieuwkomers de kans bieden om hun onderneming voor te stellen.

In november 2019 hevelde het Nederlandse honden- en kattenvoer merk Smølke de productie van haar droogvoerassortiment over naar United Petfood. Smølke verzekert daarmee de continuïteit en kwaliteit van haar toenemende volume en is hiermee klaar voor een volgende fase van significante groei.

Scholtus Special Products, leverancier van honden- en kattenverzorgingsproducten, laat weten dat het de snackactiviteiten van Teeling Petfood heeft overgenomen.

Pagina's