Skip to content Skip to navigation

Beursverslag Interzoo 2018

Pet

Zowel voor ervaren online ondernemers als webshopstart-ups: tijdens E-commerce Xpo toont de digitale wereld zich van zijn meest veelzijdige kant.

Recent reikte Storecheck, in samenwerking met The Retail Academy en Gondola Group, voor de 13e maal de Sales Team Awards uit. Deze trofee die in 2006 in het leven werd geroepen, groeide intussen uit tot een instituut in de Belgische retail en FMCG.

Thierry Le Grelle wordt op 1 januari 2019 de nieuwe CEO van Tom&Co. Momenteel is hij aan de slag als CFO bij de onderneming. De huidig topman Lionel Desclée verlaat immers het bedrijf en gaat een nieuwe uitdaging in Azië aan.

Ruim driekwart van de Belgen vindt de verkoopprijs en de eenvoud waarmee online besteld kan worden het belangrijkste bij het doen van online aankopen. Dit blijkt uit een grootschalig onderzoek van verpakkingsbedrijf DS Smith.

De mix van lezingen, productpresentaties en een vakbekwaamheidstest trok 2.092 bezoekers naar het Hart van Holland in Nijkerk dat voor twee dagen onmiskenbaar het Hart van de Huisdierenbranche was.

Vanaf 8 november 2018 zal in de rekken van de Zweedse modeketen niet alleen een dames- en herencollectie te vinden zijn van Moschino, maar ook een kleine dierencollectie.

Productpresentaties, lezingen en een vakbekwaamheidstest, dat zijn de inhoudelijke ingrediënten van Dibevo University, een fonkelnieuw evenement voor iedereen die professioneel werkzaam is in de huisdierenbranche dat wordt georganiseerd op zondag 7 en maandag 8 oktober in Hart van Holland te Nijk

Pagina's