Ga naar de inhoud

Interzoo en Petfood Forum sluiten partnership

Tags:

Al meer dan 30 jaar is Petfood Forum een jaarlijkse conferentie en beurs, waar het opbouwen van relaties en realiseren van zakelijke deals centraal staat. Voor Petfood Forum 2023 kondigen WATT Global Media en WZF GmbH – Pet Industry Services een nieuw partnerschap aan. Het is bedoeld om jonge, startende internationale leveranciers van diervoeding in staat te stellen om deel te nemen aan een ‘Interzoo Start-up Paviljoen’ op Petfood Forum. Die laatste staat gepland van 1 tot 3 mei 2023 in Kansas City, Missouri (VS). Op Interzoo 2022 ondersteunde WZF GmbH – Pet Industry Services in eerste instantie de markttoegang van jonge bedrijven. In de start-up area en op de Fresh Ideas Stage presenteerden zij hun merk aan een groot internationaal publiek. In 2023 zetten WZF GmbH – Pet Industry Services en Petfood Forum het nitiatief voort en bieden in partnerschap internationale start-up bedrijven uit de petfoodindustrie een nieuwe kans om petfoodfabrikanten en -merken te bereiken via een deelname aan Petfood Forum 2023.

Petfood Forum is jaarlijks een uniek en waardevol platform voor petfoodleveranciers om hun producten te promoten en te verkopen aan de wereldwijde petfoodindustrie.
“Aangezien de wereldwijde markt voor huisdiervoeding zich blijft ontwikkelen, zijn extra onderzoek en technologische vooruitgang voor merken en fabrikanten nodig om aan de eisen van de consument te voldoen”, zegt Steve Akins, Executive Vice President, Global Petfood and Events bij WATT Global Media. “Een van de hoogtepunten van het Petfood Forum is de expositievloer, waar bijna 400 leveranciers van ingrediënten, apparatuur, verpakkingen en diensten voor diervoeding in contact kunnen komen met kopers uit de hele wereld voor hun producten en diensten. Het bijwonen van Petfood Forum biedt professionals uit de industrie actuele consumentenkooptrends en product- en technologische ontwikkelingen, terwijl de deelnemers van de conferentie en tentoonstelling met elkaar in contact kunnen komen, samenwerken en zaken doen.”

“Met het Interzoo Start-up Paviljoen op Petfood Forum 2023 bouwen we bewust voort op het succesvolle programma voor internationale industrie nieuwkomers op Interzoo 2022”, legt Dr Rowena Arzt, Director Exhibitions bij WZF, uit. “Uitgebreide ondersteuning bij de standplanning en hun verblijf in Kansas City geven startende bedrijven de vrijheid om zich te richten op het ontwikkelen van hun bedrijf en het koesteren van contacten op de conferentie. Het is voor ons belangrijk om speciale platforms te bieden voor innovaties en de ontwikkeling van internationale bedrijven in de dierenbenodigdhedenindustrie te ondersteunen. Dankzij de intensivering van onze succesvolle samenwerking met het Petfood Forum team van WATT Global Media, boren we nieuw potentieel specifiek voor dierenvoeding aan, om een directe dialoog met klanten, partners of potentiële investeerders op gang te brengen en tegelijkertijd andere markten te leren kennen.”

Share