Ga naar de inhoud

Nieuwe Secretaris-Generaal voor FEDIAF

FEDIAF EuropeanPetFood, de overkoepelende federatie van Europese petfoodindustrie, kondigt met trots de benoeming van Sonia Franck als nieuwe Secretaris-Generaal. Sonia’s ervaring in het leiden van Europese handelsfederaties en haar liefde voor huisdieren, maken dat ze erg geschikt is om bij te dragen aan de continue groei en het succes van de Europese Pet Food Industry. Voor FEDIAF was Sonia Franck Secretaris-Generaal van IML Innovative Medicines Luxembourg, waar ze een cruciale rol speelde bij de transformatie van de federatie. Onder Sonia’s leiding bloeide IML op met onder meer een nieuwe vijfjarenstrategie, een herstructurering van het management, een diversificatie van inkomstenstromen en een grotere zichtbaarheid van de federatie.

“Ik ben vereerd dat ik benoemd ben door FEDIAF. Ik kijk ernaar uit om mezelf onder te dompelen in de huisdierenbranche en in contact te komen met de leden. Graag draag ik een steentje bij om de reputatie van FEDIAF als de toonaangevende autoriteit in de Europese petfoodsector verder te versterken”, zegt een enthousiaste Sonia Franck over haar nieuwe job.
Rosa Carbonell, voorzitter van FEDIAF, verwelkomt Sonia alvast met plezier in het team: “We zijn erg blij dat Sonia onze gelederen komt versterken. Haar uitstekende staat van dienst, gekoppeld aan haar passie voor huisdieren, sluit perfect aan bij de missie van FEDIAF. Sonia’s expertise zal van groot belang zijn bij de samenwerking van FEDIAF met autoriteiten, regelgevers en academici. Op die manier willen we ervoor zorgen dat Europeanen toegang tot veilige, voedzame en hoogwaardige voeding voor huisdieren blijven hebben.”

Sonia Franck voegt zich bij het ervaren FEDIAF-team, dat bestaat uit Alice Tempel Costa, adjunct Secretaris-Generaal en technisch directeur, Aleksandra Prandota, EU Policy & Regulatory Affairs Manager, en James Ramsay, Public Affairs & Strategic Communications Manager.

Share