Ga naar de inhoud

Aquaja stelt nieuwe Key Accountmanager Frankrijk aan

Tags:

Aquaja is zeer verheugd om de verdere uitbreiding van haar team met een nieuwe collega aan te kondigen: Julian Hastings. Julian zal de rol van Key Accountmanager in Frankrijk op zich nemen. Julian, voormalig eigenaar en directeur van Arcadia, is afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, maar woonachtig in Frankrijk. Julian heeft enorm veel ervaring opgedaan in de huisdier- en aquariumbranche, wat hem de perfecte aanvulling op het verkoopteam van Aquaja maakt. De toevoeging van Julian aan Aquaja zal helpen om de invloed van het bedrijf op de Europese markt naar een hoger niveau te tillen. Julian’s verantwoordelijkheid is het aangaan van nieuwe relaties met klanten en het onderhouden van bestaande relaties voor Aquaja, met de nadruk op de belangrijke dierenwinkelketens in Frankrijk.

“Na 25 jaar in de premium sector van de huisdier- en aquariumbranche te hebben gewerkt, ben ik verheugd om het Aquaja-team te kunnen versterken. Ik was erg onder de indruk van mijn eerste ontmoeting met Danny, Tom en het hele team 3 jaar geleden. Met name de passie voor details en kwaliteit, de flexibiliteit en de algemene uitvoering van het werk met de focus op ontwerp en after sales is iets dat van levensbelang is voor de klant. Ik vertrouw erop dat mijn jarenlange ervaring in Frankrijk en mijn kennis van de internationale markt voor groei van Aquaja in Frankrijk en andere landen zal zorgen”, verduidelijkt Julian Hastings over zijn nieuwe rol binnen Aquaja.

“Het is met groot enthousiasme dat we Julian welkom heten. Met Julian aan boord zullen de mogelijkheden om onze strategie, gericht op de belangrijke winkelketens binnen Europa, verder te ontwikkelen toenemen. Julian is op professioneel vlak al vele jaren actief in de huisdieren sector en gedurende deze tijd heeft hij een enorme ervaring op het gebied van verkoop en vakkennis opgedaan. Dit zal Julian zeker een voordeel geven in zijn nieuwe rol bij Aquaja”, getuigt Danny Janssen, eigenaar van Aquaja.

Aquaja staat bekend om het ontwikkelen van prachtige winkelinrichting en dierenverblijven voor dierenwinkels en tuincentra over de hele wereld en is sterk groeiend binnen de Europese markt. In dat kader vormt Julian een welkome versterking voor het team. Aquaja kan niet wachten om de samenwerking te starten en verder uit te werken.

Share