Ga naar de inhoud

Aveve lanceert nieuwe webshop

Tags:

Deze maand pakt Aveve uit met een gloednieuwe website en een bijbehorende webshop. De vernieuwde website met e-shop betekent een volgende stap in het groeiverhaal van de Aveve-winkels, aldus Stefan De Clercq, BU Director Retail & Franchise bij landbouwexpert Arvesta.
“We zijn bijzonder trots op het parcours dat we de voorbije jaren hebben afgelegd. Met een nieuw winkelconcept en dito branding voor Aveve hebben we de afgelopen jaren volop ingezet op inspiratie en beleving onder de slogan ‘Hier groeit plezier’. Nu zetten we dat plezier online verder met een vernieuwde website en bijbehorende webshop. We waren al een tijdje online actief met Click & Collect en willen nu verder inspelen op de vraag van de klant. Voortaan kan de consument altijd en overal terecht bij Aveve. Zo willen we onze titel van ‘Beste Winkelketen van België’ – die we al 3 keer op rij wonnen en al 15 keer op rij in de categorieën ’tuin & dierspeciaalzaken’ – alle eer aan doen. We blijven investeren in onze winkels én in onze klanten.”

Op www.aveve.be vind de consument vandaag een uitgebreid online-aanbod terug van producten in de categorieën Tuin, Dier en Lekkers.
“De komende maanden blijven we onze webshop verder optimaliseren. Geleidelijk aan voegen we nieuwe functies toe, die het onlineshoppen nog klantvriendelijker zullen maken en breiden we het aanbod verder uit. We willen blijven groeien”, geeft Stefan De Clercq aan.

De vernieuwde website omvat tevens een inspiratiehoek, waar Aveve tips & tricks en creatieve ideeën deelt om aan de slag te gaan in de tuin of keuken of met het huisdier.
“Omdat we onderdeel zijn van Arvesta, de grootste full-service partner voor boer en tuinder in België, is er een unieke kennis aanwezig in onze winkels. Die expertise willen we ook online delen met onze klanten via onze inspiratiehoek. We blijven inzetten op kwalitatief advies, wat ons als winkelketen onderscheidt”, besluit Stefan De Clercq.

Share