Ga naar de inhoud

Beduco steekt Euro-Premium in een nieuw jasje

Vanaf 2022 krijgen de gamma’s Original en Functional van Euro-Premium een nieuwe look & feel. Bovendien zullen deze assortimenten compacter en aantrekkelijker op het winkelschap te presenteren zijn. De basis van de restyling ligt in een veranderde kijk van de consument op verpakkingen. Deze moeten niet alleen aantrekkelijk, maar vooral snel te ‘scannen’ zijn.

Na diepgaand consumentenonderzoek werd de communicatie en navigatie van de Euro-Premium Original-verpakking significant verbeterd en kreeg het uiterlijk en het kleurenpalet een hedendaagse uitstraling. Voorts wordt meer ingezet op lifestage (Puppy-Adult-Senior) dan op sizenutrition. Ook de glutenvrije receptuur van deze superpremium hondenvoeding is verbeterd. Original bevat – net zoals Functional – de unieke antioxidantenblend van 5 plantenextracten, die klinisch bewezen bijdragen tot het beperken van de verouderingseffecten. Daarnaast is er sterk ingezet op het bevorderen van de immuniteit en de spijsvertering.
Naast Sterilized+ en High Energy+ zijn Derma+ en Digestion+ de bekendste Euro-Premium Functional-varianten. Alle recepturen kregen door de toevoeging van vers(e) vlees/vis een upgrade, wat resulteert in een nog betere opname. Elke Functional-variant is bovendien hypoallergeen. Beduco levert de nieuwe Euro-Premium uit vanaf de eerste week van januari 2022.

Share