Ga naar de inhoud

Beeztees presenteert de leukste zomergoodies

Aanvullend op het succesvolle Cooling-concept bracht de Nederlandse onderneming nu ook een Summer concept uit! Dit zijn allerlei leuke items waarmee de hond en het baasje een heerlijke zomer tegemoet gaan. Het assortiment varieert van pluche speelgoed, tot aan een zomerse likmat en koelhalsbanden; producten die ervoor zorgen dat de hond comfortabel blijft en optimaal kan genieten van de zomerse dagen.

Beeztees quick cooler halsband Meloenie is ideaal om een hond van verkoeling te voorzien tijdens warme zomerdagen. De hondenhalsband is eenvoudig in gebruik. Maak de band nat onder de koude kraan en wring deze uit, alvorens die vast te maken om de nek van de hond . Plaats het midden van de koelband in de nek van de hond en knoop de uiteinden vast in de hals. De halsband zal vervolgens heerlijke verkoeling geven aan de hond en daarnaast ziet de halsband er ook nog eens super leuk uit! Merkt het baasje dat het verkoelende effect is uitgewerkt? Dan activeert hij/zij de koelband weer onder de koude kraan.

Op zoek naar leuk zomerspeelgoed voor de hond? Dan ben je bij Beeztees aan het juiste adres. De Beeztees Boei is bijvoorbeeld perfect speelgoed voor de warme zomerdagen. Door de diverse kleuren ziet de boei er heel vrolijk en zomers uit. Daarnaast blijft de boei ook nog eens drijven op het water. Wat de boei nog interessanter maakt als hondenspeeltje, is de toevoeging van het katoenen touw. Deze ring van touw zorgt er ook voor dat het baasje de boei makkelijker kan gooien. Wanneer de hond een echte waterrat is, zal hij of zij het bijvoorbeeld te gek vinden om de reddingsboei uit het water op te halen.
Meer info op www.beeztees.nl/summertime

Share