Ga naar de inhoud

Bent u ook klaar voor Interzoo 2022?

Tags:

Omwille van de gekende reden duurde het even, maar eindelijk is Interzoo, ’s werelds belangrijkste vakbeurs voor huisdierbenodigdheden, weer terug. Van 24 tot en met 27 mei 2022 ontmoeten petcareprofessionals van over de ganse wereld elkaar opnieuw in Neurenberg (Duitsland). De honger om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten en fysiek zaken te doen en te netwerken, is alvast groot, dat blijkt ook uit de significante belangstelling voor het event. Het aantal exposanten blijft dag na dag immers aangroeien.

De komende editie van Interzoo, ’s werelds voornaamste vakbeurs voor de internationale petcare-industrie in Neurenberg (Duitsland), wordt binnen minder dan twee weken afgetrapt. Organisator WZF Gmbh is alvast verheugd dat er ondanks deze aparte tijden (coronacrisis, oorlog in Oekraïne,…) nog steeds veel interesse is om zich als exposant in te schrijven.
“In februari jongstleden noteerden we nog 54 nieuwe deelnemers: 9 daarvan waren firma’s uit Duitsland, de overige 45 waren uit het buitenland afkomstig. Dat betekent dat meer dan 1.300 exposanten (waarvan 35 uit Belgie en 65 uit Nederland, nvdr) uit ruim 60 landen zich hebben geregistreerd voor Interzoo 2022. Tal van exposanten hebben ons laten weten dat ze staan te popelen om hun productinnovaties eindelijk weer persoonlijk voor te stellen”, vertelt Gordon Bonnet, Managing Director van WZF GmbH.

Op Interzoo 2022 vindt de petcareprofessional alvast een uitgebreide waaier producten en diensten terug. Wie de voornaamste nieuwigheden op de beursvloer snel en efficiënt wil ontdekken, gaat best langs op de Product Showcase waar de exposanten hun meest opvallende innovaties voorstellen. Daarnaast pakt Interzoo uit met een goedgevuld randprogramma.
“Tijdens de beurs worden verschillende, actuele presentaties en lezingen gegeven over de meest gangbare thema’s die de sector nu en in de toekomst aanbelangen. Op die manier brengen we opvallende ontwikkelingen en trends in tijden van verandering onder de aandacht. Wie Interzoo persoonlijk bijwoont, ontdekt niet enkel een brede diversiteit aan producten en nieuwigheden, maar krijgt zoveel meer aangereikt”, verduidelijkt Dr. Rowena Arzt, directeur Exhibitions van het WZF.

Nieuw dit jaar is het feit dat op 23 mei 2022 (de dag voor de officiële start van Interzoo) het Petfood Forum Europe wordt georganiseerd in NürnbergMesse. Het betreft een partnership tussen WZF en WATT Global Media. Op dit seminarie belichten diverse experten de nieuwste trends, innovaties en onderzoeken op het vlak van de Europese petfoodmarkt. Onder meer Dieter Mössner (Gerard Schubert), Gautam Patekar (Protix), Evelien Bos (Universiteit Wageningen), Christina Murcia Garcia & Elena Fraccaroli (Kemin Nutrisurance), Francois Duquesne (La Normandise Petfood) komen er lezingen geven.

De redactie van Pet & Garden Pro zakt uiteraard ook af naar Interzoo. Zowel in onze volgende nieuwsbrief als in het juninummer van onze magazine brengen we een uitgebreid verslag van de vakbeurs.

Share