Ga naar de inhoud

Bjorn Leurs versterkt het team van Aquaja als Productie- & Procesmanager

Aquaja is verheugd om te melden dat Bjorn Leurs op 1 oktober 2020 in dienst trad als productie- & procesmanager. In deze nieuwe functie is Bjorn verantwoordelijk voor de optimalisatie van de interne en productie gerelateerde processen met als doel het continueren van de kwaliteit en het optimaliseren van de productie binnen Aquaja.

Bjorn is geen onbekende voor Aquaja, nadat hij in september 2018 een succesvolle stageperiode voor zijn opleiding Finance & Control afrondde In zijn nieuwe functie zal Bjorn zich onder meer richten op de optimalisatie en aansturing van de productie. Bjorn is enthousiast over zijn nieuwe rol: “Aquaja is een zeer interessant bedrijf met kwalitatief hoogwaardige producten. Dit boeide mij vanaf dag 1 van de stageperiode bij Aquaja. Door mijn financiële achtergrond en inzichten in processen zal ik de processen en productie van Aquaja optimaliseren. Het is dan ook een uitdaging om tijdens deze groeiperiode van Aquaja in dienst te treden. Ik heb er alvast heel veel zin in!”

Algemeen directeur, Danny Janssen, over deze ontwikkeling: “Voor Aquaja is het aannemen van Bjorn een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. De afgelopen jaren is ons orderportefeuille enorm toegenomen, waarmee het voor ons belangrijk is om onze productie verder te optimaliseren om deze groei te faciliteren. Daarnaast zal de toevoeging van Bjorn aan ons team bijdragen aan ons streven om de kwaliteit en service naar een nog hoger niveau te brengen. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking en hebben veel vertrouwen in onze toekomst.”

Share