Ga naar de inhoud

BSI lanceert gloednieuw gamma ter bestrijding van ongedierte

Muizen en ratten in en om de woning zorgen voor angst en ongerustheid bij veel mensen. Een muizen- of rattenplaag kan zeer snel groeien. Een doeltreffende bestrijding is dus belangrijk om de plaag snel onder controle te krijgen en verdere schade en overlast te voorkomen. Met ‘FRAP’ brengt Bio Services International (BSI) een volledig nieuw en compleet gamma voor de doeltreffende en veilige bestrijding van ongedierte op de markt. FRAP® biedt lokaas, doordachte lokaasdozen voor muizen en ratten en een unieke muizenval. De innovatieve producten zorgen ervoor dat er geen gevaar is voor mensen en huisdieren. De FRAP®-producten zijn vervaardigd op basis van difethialone (0,0025%), een krachtige en snelwerkende actieve stof van de tweede generatie, waartegen geen enkele resistentie wordt vastgesteld bij muizen en ratten. Bovendien gaat het om een single bait-lokaas, wat betekent dat het product al dodelijk is na één enkele opname door het ongedierte.

Het FRAP®-gamma omvat 4 soorten lokaas voor een gegarandeerd resultaat. Zo is er FRAP® WHEAT’TECH, een krachtige graanlokaas dat uiterst aanlokkelijk is voor muizen en ratten. Het is gemaakt met specifieke en zorgvuldig geselecteerde tarwe. Dit graanlokaas werkt ook bijzonder goed in omgevingen waar al veel voedsel beschikbaar is. Het lokaas FRAP® GRAINS valt op door dankzij de unieke mengeling van speciaal bewerkte haver, verrijkt met maïs en zonnebloempitten. Dit resulteert in een onweerstaanbare mix voor muizen en ratten. Volgens BSI is FRAP® PASTA het beste pastalokaas op de markt. Het is een kant-en-klaar product op basis van granen en 100% plantaardige vetten. De vetstoffen hebben een smaakversterkende werking, waardoor het lokaas nog smakelijker en aantrekkelijker wordt gepercipieerd door het ongedierte. De perfecte dosering van de ingrediënten zorgt ervoor dat de pasta niet kleverig is. Tot slot is er FRAP® BLOCK, een vochtbestendig blokkenlokaas met een lange houdbaarheid, waardoor het zich erg leent voor gebruik in vochtige ruimtes en omgevingen. Het is tevens goed bestand tegen schimmels en wisselende temperaturen. Het design van de FRAP®-verpakkingen is bijzonder aantrekkelijk, onderscheidend en zeer herkenbaar. Hierdoor vallen de verpakkingen op in het schap en wordt de klant meteen naar het juiste product geleid.

Het gamma omvat ook vernieuwde vallen die uiterst veilig zijn qua gebruik. Zo is er FRAP® SECURI’PACK, die klaar is voor gebruik. Het product is snel en veilig en zorgt dat de gebruiker geen contact heeft met het lokaas. De handige FRAP® SECURI’BOX-lokaaldozen houden het lokaas buiten bereik van kinderen en huisdieren. Tevens blijft het lokaas langer werkzaam: het komt niet in aanraking met de bodem, stof of vuil en is beschermd tegen de weersomstandigheden. Tot slot is er de FRAP® MUIZENVAL. Deze heeft een uniek en gepatenteerd design, is snel en veilig te plaatsen en werkt ook tegen woel- en veldmuizen.

Share