Ga naar de inhoud

Casco Pet benoemt Kevin DeWalt tot President Amerikaanse divisie

Tags:

Om zijn aanwezigheid in de petcarevakhandel en de veterinaire sector te versterken, heeft CASCO Pet Kevin DeWalt van Vice President of Sales tot President van zijn Amerikaanse divisie gepromoveerd. Door deze beslissing Kevin met onmiddellijke ingang de hoogste leidinggevende in de vestiging in Chino, Californië. Dit betekent een nieuw tijdperk voor CASCO Pet USA.

Al ruim 10 jaar is Kevin aan de slag bij CASCO Pet. Hij speelde een centrale rol in het bevorderen van de verkoopgroei, het uitbreiden van het klantenbestand en het opzetten van goed presterende teams. Zijn ruime expertise stelt hem perfect in staat om de dagelijkse activiteiten van het bedrijf te runnen en de strategische visie en ontwikkeling van de onderneming te bepalen.
“Deze promotie is een grote eer. Ik ben dan ook erg enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die dit met zich meebrengt. Als commercieel ingestelde leidinggevende kijk ik ernaar uit om samen met het team te werken aan innovatieve en toonaangevende producten, die wereldwijd een revolutie teweegbrengen op het gebied van dierenwelzijn en onze klanten een duidelijke meerwaarde bieden”, aldus Kevin DeWalt.

“De afgelopen 10 jaar speelde Kevin een belangrijke rol bij de groei van onze business in de VS. Als Vice President of Sales realiseerde hij een indrukwekkende omzetgroei. Deze promotie is een erkenning van zijn aanzienlijke bijdrage en expertise. Met zijn passie voor innovatie en zijn toewijding voor onze klanten heb ik er alle vertrouwen in dat het bedrijf onder zijn leiding nog sterker zal worden”, benadrukt Matthew Bubear, CEO van CASCO Pet.

Share