Ga naar de inhoud

Cats & Dogs is klaar voor de toekomst

Pet Family, de eigenaar van Pets Corner (de 2de grootste dierenspeciaalzaak van het Verenigd Koninkrijk), heeft een aandeel van 30% gekocht in Cats & Dogs, een familiebedrijf gevestigd in de Provincie Antwerpen. Cats & Dogs werd 20 jaar geleden opgericht door Kevin Massart en zijn moeder Brigitte Pettens. Het startte met één winkel, maar groeide inmiddels uit tot een netwerk van zeven verkooppunten in de provincie Antwerpen. De winkels zijn gemiddeld ongeveer 600 vierkante meter groot en onderscheiden zich door het verkopen van producten van de beste kwaliteit met goed opgeleide medewerkers.
“Voor ons staat kwaliteit altijd voorop. In ons aanbod focussen we vooral op duurzame en natuurlijke producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het valt niet altijd duurder uit om een beter product te nemen. Bij Cats & Dogs gaan we steeds op zoek naar die producten die het beste in je huisdier naar boven halen, of dat nu gaat om vers blikvoer, droogvoeding, diepvriesvoer of natuurlijke snacks. Wie bij Cats & Dogs binnenstapt, is op zoek naar het beste voor zijn huisdier én naar advies op maat”, onderlijnt zaakvoerder Kevin Massart.

De investering zal Cats & Dogs voorzien van groeikapitaal om de komende vijf jaar nog minstens twintig winkels te openen. Daarnaast zullen de specialistische producten van Pet Family worden aangeboden door Cats & Dogs om de winkels verder te helpen differentiëren.
“De belangrijkste reden om deze samenwerking aan te gaan is onze gezamenlijke en gedeelde visie op de markt. Pets Corner en Cats & Dogs hebben lange tijd afzonderlijk van elkaar bestaan, maar zijn voorbestemd om samen te werken. Onze visie op kwaliteit en eerlijkheid in ons productaanbod, in een aangename winkelomgeving, geadviseerd door de meest kwalitatieve medewerkers is waar beide bedrijven voor staan en wat ons onderscheidt van de rest”, besluit zaakvoerder Kevin Massart.

Share