Ga naar de inhoud

Cavalor is voortaan partner van de Fédération Equestre Internationale (FEI)

Cavalor, het Belgische merk van paardenvoeding, mag zich voortaan partner noemen van FEI, de internationale federatie van de paardensport. Tevens fungeert het merk nu als titelpartner van de FEI Best Groom Award, een award die wordt overhandigd aan een persoon die achter de schermen de beste zorgen verstrekt aan de paarden die hij/zij onder zijn/haar hoede heeft.
“Het welzijn van het paard is een topprioriteit voor zowel Cavalor als voor de FEI, wat maakt dat deze partnerschap heel organisch is”, benadrukt Ralph Straus, commercieel directeur van FEI. “Met meer dan 30 jaar ervaring heeft Cavalor een weelde aan paardenvoedingskennis te bieden en een hele sterke merkreputatie. Wij kijken uit naar een productieve samenwerking.”
“Cavalor heeft een lange geschiedenis van samenwerking met topatleten en hun paarden. Dit partnerschap opent nieuwe deuren om een nog internationaler publiek te bereiken. We zijn overtuigd dat we samen met FEI onze ervaring en kennis met nog meer paardenliefhebbers kunnen delen”, aldus Lieselot Hamerlinck, Managing Partner van Cavalor.
Cavalor is wereldleider op vlak van paardenvoeding voor sportpaarden en helpt duizenden paardeneigenaars en ruiters om hun hoogste niveau te halen dankzij een goede voeding en de juiste zorg. 

Share