Ga naar de inhoud

CCV maakt gratis webshop voor getroffen klanten

Heel wat klanten van betaalleverancier CCV zijn zwaar getroffen door de maatregelen om het coronavirus in te dijken. Handelaren die hun handelszaak moeten sluiten maar producten of diensten wel nog online kunnen aanbieden, krijgen van CCV nu een gratis webshop. 
“Onze klanten staan voor nooit geziene uitdagingen. We zien het als onze taak om hen bij te staan, ook als het moeilijk gaat”, zegt Bastiaan Phlips van CCV. “We zorgen ervoor dat ze hun zaak draaiende kunnen houden door online te gaan. We vertrekken vanuit een basis lay-out zodat we efficiënt kunnen werken en hun webshop snel operationeel is. Digitalisering was in veel sectoren altijd al een moeilijk verhaal; Deze crisis is verschrikkelijk, maar we geloven dat het ook een katalysator voor digitalisering kan zijn.”

CCV maakt een gratis platform zodat handelaren bestellingen en betalingen snel, veilig en overzichtelijk kunnen verwerken. Tot 30 april 2020 betalen uitbaters ook geen ‘pakketprijs’ voor het platform. Deze periode kan verlengd worden als ook de coronamaatregelen van de overheid worden verlengd. Handelaren betalen enkel € 0,39 per verwerkte transactie.

Share