Ga naar de inhoud

Cijfers Zoomark International 2021 overtreffen de verwachtingen

Tags:

Zoomark International 2021 wordt terug persoonlijk gehouden, meteen de eerste grote Europese petcarevakbeurs met internationale oriëntatie die terug ‘live’ gaat. De honger bij de exposanten om op het event aanwezig te zijn, is enorm want de 19e editie belooft groter en beter dan ooit te worden. Met dubbel zoveel beursoppervlakte dan oorspronkelijk gepland en dubbel zoveel standhouders als verwacht, garandeert de nieuwe lay-out volledige veiligheid voor de standhouders, de bezoekers en de beursmedewerkers. Voortbouwend op de ervaring van BolognaFiere zal het evenement – dat van 10 tot 12 november 2021 plaatsvindt – een echt internationaal karakter hebben met bedrijven en bezoekers van over de hele wereld, iets wat we enkele maanden geleden nog niet voor mogelijk achtten. De belangstelling voor Zoomark International is alvast groot. Op 25 augustus jongstleden hadden meer dan 430 exposanten uit 41 landen hun deelname al bevestigd. Bovendien blijven de inschrijvingen binnenstromen. Dit maakt dat de vakbeurs vier hallen van het beurscomplex in Bologna in beslag zal nemen, namelijk 25, 26, 29 en 30. Deze zijn makkelijk bereikbaar dankzij de twee ingangen: Piazza Costituzione en de noordelijke ingang.

Opvallend voor deze editie van Zoomark International is het debuut van ‘Pet Vision’, een originele en innovatieve aanpak van de zone met nieuwe producten, de traditionele showcase van het evenement. Deze eyecatcher kreeg een nieuw design en zal de volgende generatie innovaties presenteren en tevens de belangrijkste markttrends belicht. Bovendien is er ook aandacht voor de wijzigingen in de levensstijl van de mensen die een positieve invloed hebben op hun relatie met hun huisdieren. Het feit dat Zoomark International fysiek plaatsvindt, betekent ook een toegevoegde waarde voor de diverse conferenties die in samenwerking met prestigieuze partners worden georganiseerd. Zo gaat het goedgevulde randprogramma van de vakbeurs van start met de openingsconferentie en de voorstelling van het Assalco-Zoomark Report. Deze conferentie, die door Zoomark International in samenwerking met Euromonitor wordt ingericht, zal zich focussen op de veranderende trends in petcare op de uitgebreide en complexe West-Europese markt. Voorts wordt er speciale aandacht besteed aan de verzorging en de gezondheid van huisdieren, dit door middel van drie seminars die worden georganiseerd in samenwerking met de ANMVI (de Italiaanse Nationale Vereniging van Dierenartsen).

Aan de vooravond van de feitelijke fysieke vakbeurs pakt de organisator BolognaFiere uit met Zoomark Digital Session, de digitale preview van het event die van 3 tot 9 november 2021 toegankelijk is. Dit speciaal online-platform belicht alle zakelijke mogelijkheden van het evenement. Zo zullen exposanten en inkopers er tijdens het evenement persoonlijke ontmoetingen kunnen regelen en ook professionals uit de sector kunnen bereiken die niet in staat zijn om naar de beurs af te zakken.

Share